mackot_88 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran... WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 A teraz? Musi działać Tylko nadal wasze przeglądarki trzymają część danych. Jak się do jutra nie zmieni to zrobię brutalną podmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 No to chyba musisz być brutalem ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 chyba trzeba to jednak zroobic brutalnie - nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert74 Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 U mnie też problem,nie mogę odczytać wiadomości na PW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 U mnie ten pasek nie działa tylko przy pierwszym wejściu na stronę główną w danej sesji. Jak wejdę w jakikolwiek dział/wątek to już normalnie mogę korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Z nadzieją przeczytałem Twój wpis, ale pasek i tak nie zadziałał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 może "odgórne"wylogowanie by pomogło?, bo sam nie mogę się wylogować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Ciekawe, skąd biorą się Wasze problemy?Ja nie miałem nigdy żadnego z tych kłopotów, ani na kompie, ani w telefonie.Może spróbujcie całkowicie wyłączyć telefon? Przeładowanie wszystkich składników strony może pomóc. A może trzeba dokładnie wyczyścić urządzenie, ciasteczka, logi, zapamiętywane hasła, itp itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Niestety problemy są aczkolwiek jest coraz lepiej, ale np. w wersji mobilnej na komórze zmienił się układ kafelków ... Chyba, że tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 może "odgórne"wylogowanie by pomogło?, bo sam nie mogę się wylogować.Tak dokładnie jest i u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Ciekawe, skąd biorą się Wasze problemy?Ja nie miałem nigdy żadnego z tych kłopotów, ani na kompie, ani w telefonie.Może spróbujcie całkowicie wyłączyć telefon? Przeładowanie wszystkich składników strony może pomóc. A może trzeba dokładnie wyczyścić urządzenie, ciasteczka, logi, zapamiętywane hasła, itp itd?Bartku, jak kliknę na Twoje liczko w awatarze to mogę wysłać do ciebie priv. Jednak jak Ty napiszesz do mnie to nie mam informacji na pasku, tylko mail na poczcie domowej i tą drogą mogę wejść na pocztę jerka. Mam na tej poczcie rozpoczęte tematy, ale nie mogę ich sprawdzić czy też kontynuować.Co tu gadać ... jest słabo a nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Dziwne Piszcie do Remka, nie dawajcie mu spokoju. On jedyny może uzdrowić sytuację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 (edytowane) jak wyczycscilem dane na chrome z iphone , to jako ze gorny pasek nie dziala to nie moge sie tam zalogowac . wczesniej przez chwile bylo tak jak pisal ktos wczesniej , wchodzacw jak kolwiek ,pasek gorny sie uaktywnial , teraz wogole nie dziala . Trwa to juz ponad tydzien grubo. Wczesniej myslalem ze to problem z moim tel , ale sprawdzilem na 4 roznych i wszedzie to samo. Tym samym Panie moderatorze , zrob Pan cos z tym Edytowane 16 Listopada 2023 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 russian80 Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 U mnie dalej pasek nie działa.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piotr Gołąb Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Ten sam problem, od ponad tygodnia bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 guciolucky Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Wyczyściłem historię, ciastka i nawet hasła... za Pudzianowskim "nic to nie dało"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lepton Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Dziwnym trafem przedmiotowa "awaria" zbiegła się ze zmianą barwy logo naszego forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Bez zmian. Do Remka już pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andżej Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 (edytowane) By wejść w prywatne wiadomości, muszę otworzyć odnośnik w nowej karcie. Inaczej - mogę cały dzień czekać. Aha, no i na telefonie "pełna wersja" w ogóle nie reaguje na klikanie, jakby tych przycisków w ogóle nie było.Trzeba było zostawić barwy Ukrainy, ha! Edytowane 17 Listopada 2023 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 czy problem występuje również w przeglądarce Google Chrome ? Ja miałem problem z Bingiem. Ale jak przesiadłem się na Chroma i wyczyściłem historię i ciasteczka problemów żadnych nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 wystepuje na : chrome , safari, oraz android przegladarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 guciolucky Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Korzystanie z forum jest obecnie bardzo utrudnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 A teraz? Dajcie znać.Tylko naciśnijcie w przeglądarce "odśwież". Niestety niekiedy tylko jak się ręcznie kliknie na tą ikonę to "zmuszamy" przeglądarkę do tego by pobrała nowy styl + pliki dodatkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Sprawdziłem na założonym użytkowniku z uprawnieniami forumowicza - działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mackot_88
Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?
Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran...
WTF?
Top użytkownicy dla tego pytania
40
15
12
12
Popularne dni
18 Lis
14
26 Sty
14
3 Wrz
11
18 Lut
10
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 40 odpowiedzi
siarq 15 odpowiedzi
milupa 12 odpowiedzi
Żbiku 12 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lis 2023
14 odpowiedzi
26 Sty 2016
14 odpowiedzi
3 Wrz 2015
11 odpowiedzi
18 Lut 2019
10 odpowiedzi
Popularne posty
admin
Tak, zgadza się. Wtedy, codziennie, robimy kopię serwera. Przestawię na .... 3 w nocy
admin
Niestety coś pochrzaniło się w bazie danych i ... tylko u Ciebie ... system nie potrafił wyciągnąć tych rekordów. Przebudowałem tabelę i już powinno chodzić.
slawek_2348
A u mnie , po ostatnich naprawach: - nie działa "oznacz jako przeczytane" działu - kliknięcie w NEW nie działa, - nie działa klikanie w cyferki komunikatora i lajków- nie otwiera zawartości, nie otwie
Opublikowane grafiki
321 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi