Skocz do zawartości

coś pod suma

popper

Rekomendowane odpowiedzi

Woblery woblerami, ale galeria daje do myślenia...

Takiej patologi do tej pory jeszcze nie widziałem Embarassed

Nie mam pojęcia jak bezmyślnym trzeba być żeby na jednym wypadzie na ryby zaszlachtować 3, 4 dorodne sumy.

Żeby to jeszcze był biedny człowiek...

Ale na łódź go stać, jego woblery rozchodzą się jak świeże bułeczki i to za nie małe pieniądze, a i tak wali w łeb niemal wszystko nie patrząc na wielkość :(

Galeria jest po prostu przerażająca... :( :( :(

Ja myślałem że już wszystko widziałem a tu... patologia to słabe określenie.Szczęka mi opadła na podłogę i z bólu tam do tej pory leży.Te ryby...albo przemilczę.Do tego ten arogancki język stronki.Nawet gdyby to były najlepsze woblery na świecie to do ręki już nie wezmę,nawet za darmo.2 mam i już je młoteczek klepie. :angry: :(

Pozdrawiam!

Nie bardzo rozumiem po co to kolejne bicie piany. Link był do producenta woblerów.

Wystarczyło zgłosić do moderatora

Czy naprawdę zawsze musi być tak po naszemu? Po polskiemu? Usuwam link jako porażający.

Fakt, ta galeria cofnęła mnie również, do minionej epoki.

Słuchaj,jak mówię dla gościa który zjeżdża z Siemianówki z 4 ponad metrowymi szczupakami okraszonymi sumkiem 120(1 DZIEŃ ŁOWIENIA), że jest bydlakiem to nie biję piany, tak czuję po prostu.Podobnie jest tutaj.Nie gniewaj się... :D

Pozdrawiam!

Na takich to sie scyzoryk w kieszeni otwiera - dopóki sam nie zrozumie co robi to najmądrzejsi tego świata go nie uświadomią :(

A co to za link i galeria? Nie zdążyłem się załapać a chciałbym wiedzieć co to za woblery, żebym nie omylnie nie wspierał wędkarskich rzezi producenta ...

Nie mogę znaleźć przez wyszukiwarkę, ale ten temat to chyba dubel.. i ..Puszka Pandory. B)

W tak dramatycznie martwym dla wielu sezonie zimowym, Puszka nie mogła zostać obejrzana jedynie z zewnątrz B)

Ale nie myślałem, że trzeba będzie od razu ucinać temat, no trudno.

Dubel to chodziło mi m.in. o ten temat, przypomniany przez @Gumo w drugim poście tematu:

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=12476&am p;start=0&

P.S. Ja też sezonu doczekać się nie mogę

Pozdrawiam wszystkich przebierających nogami i machających w domu wędkami na sucho :lol:

Grzesiek