lorbas Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Wyprawa na lipienie ,pstrągi ,palie ,sieje -mucha i spinning .Wykruszył się jeden uczestnik . Jedno miejsce wolne .Rzeki i jezioro .Domek ,prom ,łódka zarezerwowane ,Wyprawa 4 -osobowa .Koszt całkowity 3300 zł/osobę .Szukamy pilnie chętnego -najlepiej od 35 w górę ,niepalący ,szanujący polską mowę ,nie nadużywający alkoholu .Wyprawa organizowana samodzielnie .Kontakt w " odpowiedzi " lub na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Napiszcie jakaś relację lub coś, wybieram się w tamte okolice tydzień później (rzeka Damman) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorbas Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Postaramy się -zwykle jest tam w czerwcu ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Zwykle w czerwcu to plynie tam posniegowka i z lowieniem kiepsko, obserwujcie pogode, moi znajomi trafili na posniegowke nawet na poczatku lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorbas Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 N a pośniegówkę w czerwcu trafiłem ale dużo dalej na północ .Natomiast w okolicy Ostersund -czerwiec był najlepszy -owady się roiły .To południowa część szwedzkiej Laponii .Lipiec tam był raczej nie najlepszy pod względem brań .W tym roku w Szwecji była kiepska zima i wczesna wiosna -może już za późno się wybieramy .Byłem w końcu kwietnia na szkierach więc mam porównanie do innych lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 W tych rejonach ostatnie lata pokazały że trafialiśmy na przymrozki nawet do -3 stopni pod koniec czerwca zawsze wyjeżdzaliśmy tak 26-28 czerwca na 2 tygodnie nieraz trzeba było czekać do pierwszego tygodnia lipca za rójką owadów obyście mieli więcej szczęścia i pogody życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) poprzednio coś mi się zdublowało Edytowane 12 Maja 2015 przez fireblood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi