patu Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Witam.Pytanko do "pajkmajstrów" w imieniu znajomego z Norwegii. Potrzeba mocnego badyla, pod korbę, circa 2.4m, który ogarnie jerki do 120gr i spore, 25cm gumy.Nie pałowaty, z życiem - o głębszym ugięciu.Wędka/blank z pracowni lub sprawdzony, dobrej jakości seryjniak.Macie koledzy jakieś godne polecenia modele??Pozdrawiam i z góry dzięki za rady i sugestie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ciężko będzie znaleźć wędkę do 120 gr nie pałowatą o głębszym ugięciu a i jerkowanie wędką dł. 2,40 nieco utrudnione.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Jakby tak do 100g wystarczało to jest fajna Xzoga Mystery 240 do 100g. Waży około 240g (moja, po przezbrojeniu).Pełne ugięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 ..kolega to kawal chłopa, takie kije mu pasują...posiada batsona sw 2.4m 25lb ale potrzebuje czegoś o głębszym ugięciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Patryk podesłałem info na PRIV-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) shimano biomaster select shad S86XH , 259cm , na rugi tym czesto łowią . Edytowane 12 Maja 2015 przez antilag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Witam.Pytanko do "pajkmajstrów" w imieniu znajomego z Norwegii. Potrzeba mocnego badyla, pod korbę, circa 2.4m, który ogarnie jerki do 120gr i spore, 25cm gumy.Nie pałowaty, z życiem - o głębszym ugięciu.Wędka/blank z pracowni lub sprawdzony, dobrej jakości seryjniak.Macie koledzy jakieś godne polecenia modele??Pozdrawiam i z góry dzięki za rady i sugestie...Obecnie stałem się posiadaczem dokładnie takiej, ale w jednoskładzie 4C711HMF. Super fanem MHX nie jestem, ale w dobrych pieniądzach puścili teraz serię blanków, do wyboru do koloru. Rzucałem nawet takim 2-składem 2,25 i całkiem całkiem się prezentuje a cena śmieszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 http://www.ebay.co.uk/itm/Shimano-Biomaster-Select-Shad-Bodden-Spezial-86-2-6m-34-135g-222g-/331531475515?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item4d30d0da3b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi