SPIDERLING84 Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Witam, znalazłem program komputerowy do obliczeń. Chcę potraktować go jako wzór, kasując z niego pewne dane. Czy ktoś natomiast wie, jak mam dodać nowe kolumny z zachowaniem formuł z kolump powyżej? Na rysunku widać "1" oraz "2". Ja chcę stworzyć "3" lecz wtedy formuły nie działają. Ktoś podpowie? Edytowane 13 Maja 2015 przez SPIDERLING84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Kolumn czy wierszy. Trochę to wszystko mało precyzyjne co piszesz. Nie prościej przekopiowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Zależy od rodzaju adresowania komórek, względne, bezwzględne - kopiowanie może nie zadziałać.Formuł nie widać. Stad trudno coś powiedzieć. Łatwiej i szybciej zrobić niż wytłumaczyć jak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ok, już wiem, dzięki wielkie. (źle to kopiowałem - teraz kopiuję dobrze!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ech Panie...kopiować w excelu to można na wieeele sposobów:-)Dobrze, że sobie poradziłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi