tornado Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Mam problem z zakupem Śruby do minki 30LBs. Macie może namiary na taniego sprzedawcę u nas w kraju? Pozdrawiam Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcy- Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Witaj A co to znaczy tanio? Bo nawet nie wiem po ile chodzą... Pozdrawiam EDIT:Mam coś takiego:http://www.amazon.com/Minnkota-Mkp-32-Weedles-Wedge-Prop/dp/B000E8BJHQ Nowa za 100zł z przesyłką Edytowane 13 Maja 2015 przez Marcyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 kiedyś kupowałem po 35zł a chodzą i po 160zł wiec różnica nie taka mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcy- Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Hmm, czy za 35zł to oryginał ? PS. patrz post wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 http://www.mc-sklep.pl/sruby-nakretki-c-11_33.htmlTu u Wodza są, ale poniżej setki nie ma, nawet zamiennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ta za 35zł była lepsza od oryginału bo z lepszego tworzywa, a konstrukcyjnie idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcy- Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Szczęściarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Najgorsze że muszę ustalić jaka ta śruba ma być bo silnik ma już ponad 20lat i nie pamiętam jaki rozmiar tam wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Najgorsze że muszę ustalić jaka ta śruba ma być bo silnik ma już ponad 20lat i nie pamiętam jaki rozmiar tam wchodzi.Znajdź po numerze silnika schemat dla tego silnika a tam jest numer katalogowy śruby. Z reguły wszystkie śruby Minn Koty przypisane są do ich mocy wyrażanej w LBS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oland Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 kiedyś kupiłem na portalu śrubę zamiennik wykonaną z odlewu coś jak aleminum , kupiona na zapas nie doczekała się użycia , gdyby cię interesowała mogę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wgn@22 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) A jaka śruba będzie odpowiednia do 44lbs biała obudowa nie wiem jaki rok produkcji bo kupiłem używany,teraz mam kipawe 853 chyba,ale nie jest to śruba do tego modelu bo różni się średnicą od obudowy,myślałem nad weedles wedge2 ,czy z nr seryjnego można odczytać rok produkcji? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez wgn@22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 A jaka śruba będzie odpowiednia do 44lbs biała obudowa nie wiem jaki rok produkcji bo kupiłem używany,teraz mam kipawe 853 chyba,ale nie jest to śruba do tego modelu bo różni się średnicą od obudowy,myślałem nad weedles wedge2 ,czy z nr seryjnego można odczytać rok produkcji? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMożna ustalić rok produkcji po numerze seryjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wgn@22 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Można ustalić rok produkcji po numerze seryjnym.Ostatnie cyfry??MKJJ1302599 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez wgn@22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie, jest potrzebny cały numer ityp silnika np. Power Drive z autopilotem MKAA . Kod literowy Ale jeżeli jest to MKJJ to jest to Power Drive 44 z roku 1999 Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Paprykarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wgn@22 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Dzięki za pomoc ,myślałem że troche młodszy jest...ale jak narazie bezawaryjny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tornado
Mam problem z zakupem Śruby do minki 30LBs. Macie może namiary na taniego sprzedawcę u nas w kraju?
Pozdrawiam Tornado
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi