szpiegu Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Panowie może ktoś jest chętny na słoną czkawkę na seatroutach po kropku ?? ponieważ Dyrektor WPN ma nas w d..... to może jakieś inne miejsce ilu było by chętnych na taką zajawkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Ja, Kuba i ....... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Szpiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 jest jeszcze milo26 ktory sie deklarowal, a jak tak dalej pojdzie to moze sie zdarzyc ze i ja zahacze o morskie powietrze korzystajac ze sposobnosci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Waldziu ten usmiech ma znaczyć, że też będziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 - oznacza, że właśnie kombinuję jak wszystko pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 - oznacza, że właśnie kombinuję jak wszystko pogodzić tośmy se polowili... przeciez ten popper jeden ten to nam wszystkie ryby wystraszy, a czego nie wystraszy to pokluje... moze bysmy pociagneli zapalki kto zupelnie niechcacy depnie mu na wedke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Mifciu, Czyżby zazdrość i żółć się z Ciebie wylała? Popper'ek Mistrzem Jest! A my to tylko skromni czeladnicy! Nie zapominaj, to jest Jego rok z łososiowatymi, więc nie ważne co zrobisz i tak połowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 oj tam od razu zazdrosc on juz swoje zlowil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Mifciu, Czyżby zazdrość i żółć się z Ciebie wylała? Popper'ek Mistrzem Jest! A my to tylko skromni czeladnicy! Nie zapominaj, to jest Jego rok z łososiowatymi, więc nie ważne co zrobisz i tak połowi! Przez skromność zwyczajna dopiszę, że mowa o roku 2009, jeśli chodzi o TE rybki Ale, ale, aleeeee.... Na plażę, to ja mogę z leżakiem i aparatem może..... Co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 swpoko, będziesz nam herbatę gotował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 swpoko, będziesz nam herbatę gotowałKuba, Ty juz od herbaty odwyknij. Ona tylko w anglosaskich głowach mąci. U nas mącą inne płyny. Szlachetniejsze jakoby są. Zapytaj Krysta. Ale, jak już bardzo będziesz chciał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Czkawka czkawką a ja wciąż się zbroję. Ostatni nabytek made by Yokozuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 no nei mow ze YOko puscil cos w obieg... no no w szczecinie plenia sie przeciazone tapsy zbrojone specjalnie pod seatrouty w jedna ale za to porzadna kotwiczke masa pojedynczej sztuki w granicach 17-20g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 no nei mow ze YOko puscil cos w obieg... no no w szczecinie plenia sie przeciazone tapsy zbrojone specjalnie pod seatrouty w jedna ale za to porzadna kotwiczke masa pojedynczej sztuki w granicach 17-20g Rozmawiałem o nich niedawno z Michałem. Dlaczego na sea trouty wobler ma być uzbrojony tylko w jedną kotwiczkę? Wprawdzie w Ire nie łowię dużo morskich troci, ale zauważyłem, że większość zapina się za brzuszną kotwiczkę Tapsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 A jednak Masa błystek w/g mojej wagi to 23g a ołówka 24g.Błystki nieco przeciążone w części najszerszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 No tak. Daniel nawet nie wspomniał, że paczka jest na miejscu,a już Tapsy się plenią jak robactwo.Moje doświadczenia z trociemi morskim jest mizerne, wiec sie nie wypowiadam jak te ryby atakują przynęty.Bass ma wiecej okoniowych genów,więc pewnie dlatego atakuje przynętę od głowy.Okoni nałowiłem na uklejki naprawdę dużo i wiele było zahaczonych przednią w pysku,tylna w okolicy głowy. Co do kotwic:Porządne to dopiero nadejdą.Specjalnie do Uklejek zamówiłem po kartonie morskich Gamakatsu.Jak dobrze pójdzie ,to na marzec będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 michał zapodaj jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szpiegu
Panowie może ktoś jest chętny na słoną czkawkę na seatroutach po kropku ??
ponieważ Dyrektor WPN ma nas w d..... to może jakieś inne miejsce ilu było by chętnych na taką zajawkę ??
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi