Skocz do zawartości
  • 0

Słona czkawka czyli after party po Zimowym Kropku Drawy !!!!

szpiegu

Pytanie

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

:mellow: - oznacza, że właśnie kombinuję jak wszystko pogodzić

tośmy se polowili... przeciez ten popper jeden ten to nam wszystkie ryby wystraszy, a czego nie wystraszy to pokluje...

moze bysmy pociagneli zapalki kto zupelnie niechcacy depnie mu na wedke :mellow:

• 0

Mifciu,

Czyżby zazdrość i żółć się z Ciebie wylała? Popper'ek Mistrzem Jest! A my to tylko skromni czeladnicy! Nie zapominaj, to jest Jego rok z łososiowatymi, więc nie ważne co zrobisz i tak połowi! :mellow:

Przez skromność zwyczajna dopiszę, że mowa o roku 2009, jeśli chodzi o TE rybki ;) Ale, ale, aleeeee.... Na plażę, to ja mogę z leżakiem i aparatem może..... Co?????

• 0

no nei mow ze YOko puscil cos w obieg... no no

w szczecinie plenia sie przeciazone tapsy zbrojone specjalnie pod seatrouty w jedna ale za to porzadna kotwiczke :mellow:

masa pojedynczej sztuki w granicach 17-20g

Rozmawiałem o nich niedawno z Michałem. Dlaczego na sea trouty wobler ma być uzbrojony tylko w jedną kotwiczkę? Wprawdzie w Ire nie łowię dużo morskich troci, ale zauważyłem, że większość zapina się za brzuszną kotwiczkę Tapsa.

• 0

No tak. Daniel nawet nie wspomniał, że paczka jest na miejscu,a już Tapsy się plenią jak robactwo.

Moje doświadczenia z trociemi morskim jest mizerne, wiec sie nie wypowiadam jak te ryby atakują przynęty.

Bass ma wiecej okoniowych genów,więc pewnie dlatego atakuje przynętę od głowy.Okoni nałowiłem na uklejki naprawdę dużo i wiele było zahaczonych przednią w pysku,tylna w okolicy głowy.

Co do kotwic:Porządne to dopiero nadejdą.Specjalnie do Uklejek zamówiłem po kartonie morskich Gamakatsu.Jak dobrze pójdzie ,to na marzec będą.