rapek Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Panowie,nie zdradzamy swoich miejscówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trygram Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Czy znajdą się koledzy, którzy mogli uchylić rąbka tajemnicy w w.w. temacie postu? Na YT jest klika filmików, gdzie koledzy rzucają obok Wyspy Bolko.. Warto w samym mieście i okolicach Bolko zajrzeć? Albo na kanale Ulgi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Małe sandaczyki i szczupaczki, czasem siądzie sumek.Brak uciagu to i słabe brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trygram Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Zatem dziś skoczyłem nad Nysę Kłodzką. Dwa szczupaki poniżej wymiaru, plus 53 i 56 cm, kolejny spory spadł z Canibala. Nie narzekam. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus383 Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Cześć.Wędkujecie na Odrze na odcinku w Opolu?? Szczególnie interesują mnie okolice Starego Miasta.Można coś tam złowić? Pytam, bo możliwe, że za dwa tygodnie będę i, jeśli coś idzie złowić, to wziąłbym wędkę na spacery Na jakie ryby można się nastawiać? Jakieś okonie, małe szczupaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filu0303 Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Dawno tam nie łowiłem ale jak mieszkałem w Opolu na studiach 5 lat temu to na okonie można było liczyć, teraz jeżdżę trochę później miasta. W mieście zawsze dużo kleni było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi