koks Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 witam,Po konsultacjach z Bujo i 2 czolowymi Polskimi rod builderami dokonalem wyboru blankow. Ale Was tez spytam sie o zdanie.Z racji tego ze wzgledow na transport preferowany sa 3 i ewentualnie 2 sklady co do spinningow co do muchowki 4 sklady.Pierwszy blank juz wybrany na jerki i ciezkie woblery - bedzie to batson IC747-3 - 14-60g . drugi blank taki bardziej uniwersalny casting - batson XST1025f Salmon/Steelhead RX8 2,6m 10- 28 g pod spinning :batson XST1025f Salmon/Steelhead RX8 2,6m 10- 28 g albo batson HS1021F - universalny spinning - 2.60m - 10-28gjak spotkam sie z bujo to przynajmniej jeden z nich oblukam. Muchowki-taki dostalem wybor:batson IF905-4 - universalny kij pod sucha i mokraBatson RX8+ dlugosc 2,75m- #5 RX8 XF905-4 i XF906-4 - Bujo proponuje composit development. Jakie sa Wasze propozycje i uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 witam,Po konsultacjach z Bujo i 2 czolowymi Polskimi rod builderami dokonalem wyboru blankow. ... no cóż, to chyba ciężko będzie coś dodać propozycja batson HS1021F - universalny spinning - 2.60m - 10-28g jest jak na mój gust bardzo trafiona o muchówkach się nie wypowiadam bo się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 z muchowkami sie nie spiesze z racji tego ze jestem poczatkujacy w tym temacie i jestem na etapie nauki rzutow w parku (no dobra troche tam lowilem na muche - ale rzuty jeszcze sa kiepskie ) wiec najpierw trzeba sie nauczyc rzucac a do tego celu mam g.loomis'a imx 6 , st.croix avid 5. i pare innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 z muchowkami sie nie spiesze z racji tego ze jestem poczatkujacy w tym temacie i jestem na etapie nauki rzutow w parku (no dobra troche tam lowilem na muche - ale rzuty jeszcze sa kiepskie ) wiec najpierw trzeba sie nauczyc rzucac a do tego celu mam g.loomis'a imx 6 , st.croix avid 5. i pare innych Hej, IMX to super wedka. Nie pozbywaj sie pod zadnym pozorem Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 z muchowkami sie nie spiesze z racji tego ze jestem poczatkujacy w tym temacie i jestem na etapie nauki rzutow w parku (no dobra troche tam lowilem na muche - ale rzuty jeszcze sa kiepskie ) wiec najpierw trzeba sie nauczyc rzucac a do tego celu mam g.loomis'a imx 6 , st.croix avid 5. i pare innych Hej, IMX to super wedka. Nie pozbywaj sie pod zadnym pozorem Bujo ... taaaa zawsze mozesz oddac bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam, Mifek- nic chodzi zeby zaraz oddawac tylko ze wedka bardzo mi pasowala gdy ja kiedys mialem w rekach. W sumie moglbym wymienic na jakiegos spina gdyby przypadkiem podpasowal @koksowi :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Bujo jak sie spotkamy to pogadamy . Daj tylko znac kiedy bedziesz mial sprzet z Polski to sie spotkamy - zapraszam do siebie tylko powiedz jakiego browara lubisz. A co do muchowek to mam greys #6 9.6ft g-tech i scott #6 scs jak dobrze pamietam i je chyba bede myslal sprzedawac w niedlugiej przyszlosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi