Z Olsztyna Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Jak wyzejMusze wymienic silnik (dluga kolumna) ,a na rynku jest pare firm .HONDA BF 50 czy moze Evinrude e-tec 50 ?Wszystkie sugestie mile widziane i z gory podziekowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 evin Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Etec to mało jest dobrych serwisantów.przynajmniej w polsce a w szwecjui to moze kosztowac silnik dobry ale nie wiem czy na polske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Z Olsztyna Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Koszt tych dwoch podobny.Z serwisem nie ma problemu w svensolandiiKoszt oczywiscie serwisu e teca mniejszy - brak zaworow, ale czy z bezposrednimi wtryskami nie bedzie problemu?Honda ekonomiczniejsza..... z czterotaktow ma najlepsza opinie .No i tak sie zastanawiam............... Edytowane 14 Maja 2015 przez Z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Kacprzak Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Najtaniej wychodzi Yamaha 40 FETL na wtrysku, multizegary i security system w gratisie... w PL za 24000 zł można wyrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bomber Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Znajomi ktorzy duzo plywaja (morze) powymieniali na yamy hondy i suzy. Drogi olej do mieszanki i klopoty z eiektronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Z Olsztyna Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 O jakiej mieszance uprawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bomber Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 E-tec to przeciez 2-suw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Z Olsztyna Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 e tec oczywiscie ze 2takt.Napisales tak dziwnie jakby hondzianka z mieszanka.........( albo ja to tak...... ).Tylko ze e tec 50 w porownaniu do yamaszki pod wzgledem zbierania lodki to .....A mnie jednak chodzi o szybkie przeskakiwanie z miejsca na miejsce oddalone nawet o 10km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bomber Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Fakt zbiera sie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Z Olsztyna Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 a z drugiej strony eksploatacja drozsza ,ale serwis tanszy od 4ero taktow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 autodefekt1 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Wydaje mi sie że tańszy jak sie nic nie psuje ,a słyszałem dużo o awariach tych silników ale to ponoć bo użytkownicy chcą zaoszczędzić na oleju i wlewają oliwe nie do eteca tylko jakieś inne smary i coś się tam psuje w nich ale sam nie miałem i dokładnie nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Z Olsztyna Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Juz po wszystkiemu Od 2 tyg wisi yamaha f50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 autodefekt1 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Yamaha to bardzo dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Z Olsztyna
Jak wyzej
Musze wymienic silnik (dluga kolumna) ,a na rynku jest pare firm .
HONDA BF 50 czy moze Evinrude e-tec 50 ?
Wszystkie sugestie mile widziane i z gory podziekowal.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi