Skocz do zawartości

Nowy magazyn-tylko muchowy !

w.d.wobler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Racja.Świetna i odważna decyzja.

Odważna ,bo w dobie internetu,szybkiej sieciowej informacji,nie będzie latwo.Dzisiejsze miesięczniki na celulozie nie mają łatwo.Widać,ze ratują się reklamami i tekstami sponsorowanymi.

Kiedyś było Wędkarstwo Muchowe.Chyba zaledwie dwa numery.Na bardzo dobrym papierze jak na tamte czasy.Lecz z tego co pamietam niewiele było tam ciekawej treści, a sporo zdjęć na całą stronę.

Jeżeli na tych 80 stronach bedzie to czego nie ma w sieci,to na pewno przetrwacie i bedziecie się rozwijać.

I tego Wam życzę !

Z mojej strony macie klienta.

Witaj

Numery będą tematyczne - ten to streamer, następne będą inne techniki. Jednak już od drugiego numeru planujemy pisać o rybach spoza kanonu muszkarskiego - troci, belonie, szczupaku i sandaczu, sumie :huh: , klenio-jaziach i bolkach. Sensu pisania o drapieżnych teraz jeszcze nie widzę - za wcześnie jeszcze, do sezonu daleko. Ale obiecuję, że będziemy o tym pisać, samych nas ten temat kręci, ja łowić szczupłe na muchę uwielbiam.

a może z czasem płytki z filmami jakieś? np jaieś własnie pajkowe szczupaczenie? kamerki teraz niedrogie jak i nagrywarki domowe też :D a dodatek w sciśle muchowej tematyce byłby super.

sponsorzy pewnie też by sie znaleźli, jak by miało to rynek muchowego fishingu ożywić :D

Chętnie opłacę prenumeratę, ale dopiero jak będę mógł ze strony skopiować dane do przelewu. A przepisywać nie mam ochoty.

Dzięki za uwagę, już poprawione.

Przepraszamy Was bardzo za to niedociągnięcie, jestem świadom że mamy ich ciągle sporo, ale obiecujemy na bieżąco je poprawiać wedle Waszych sugestii

Poza tym szkoda, że redaktor naczelny występuje tylko pod mailem, jakoś tak pełne imię i nazwisko było by właściwsze.

Jestem tego samego zdania co Kolega @Jozek, na stronie powinny być nazwiska redaktorów. Ale oczywiście szczerze popieram inicjatywę i oczekuję pierwszego i kolejnych numerów :D

Panowie,

Dziękuję bardzo za odzew, pozytywne wsparcie zarówno w postach, jak i mailach, gg i privach. Jestem zaskoczony ilością prenumeratorów i zamówionych pojedynczych egzemplarzy, dość powiedzieć że w te kilka dni jest ich kilkadziesiąt!! Dziękuję Wam bardzo za zaufanie.

Bardzo dziękuję też za wszelkie sugestie zmian - staramy się je wprowadzać na bieżąco i już wieczorem powinny być wszystkie dane na stronie.

Witam :D

Dobre, treściwe pismo branżowe, bez nadmiaru reklam ma prawo istnieć o ile będzie skierowane w konkretny rynek. W świecie fotograficznym, takim właśnie pismem jest Lenswork. Warunek jest jeden: musi o nim wiedzieć każdy rozgarnięty wędkarz w Polsce. Tak mały rynek, jakim jest wędkarstwo muchowe w tym kraju, trzeba wykorzystać niemal całkowicie.

Kiedyś było Wędkarstwo Muchowe.Chyba zaledwie dwa numery.

Tak, było a później połączyło się ze Świat spinningu i muchy, a to z kolei z Wędkarski Świat.

Niestety dawid...Wędkarstwo Muchowe było dużo wcześniej i z nikim się nie połączyło. Po prostu wyszły dwa numery stworzone przez pasjonatów i koniec, nie było kontynuacji. Dlatego trzymam kciuki za projekt Kuby i Mirka i liczę że tym razem nasz rynek odbiorców muchowych będzie dużo większy niż wtedy a przez to wygra ze zwykła ekonomią która decyduje o byciu lub nie jakiegokolwiek wydawnictwa. Powodzenia chłopaki, ja wierzę się uda!

• 2 tygodnie później...