Skocz do zawartości

Nowy magazyn-tylko muchowy !

w.d.wobler

Rekomendowane odpowiedzi

Dajcie nam chwilkę na ogarnięcie się z tym i rozesłanie, na stronie postaramy się jak najszybciej powiesić listę punktów.

Z tego co pamiętam to w Warszawie ma być w sklepie Ochotka, ale pewnie dopiero od poniedziałku, nie wiem czy wcześniej dotrą paczki.

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Dzisiaj trafiła w reszcie w moje ręce...

Przez większą część dnia było robienie wysyłki kilkuset (!) gazet, Panie na poczcie nie były happy ;)

Nie wiem kiedy dotrą do prenumeratorów pierwsze numery, ale mam nadzieję, że przed weekendem. Jest też duża szansa, że na targach w Zabrzu będzie dostępna.

W Krakowie do nabycia w salonie Hurch, w Barwenie i od jutra zapewne w Głowatce. Jutro wysyłka do sklepów.

Jeszcze raz wielkie podziękowania dla tych wszystkich którzy zaufali i zaprenumerowali, Wasz odzew przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania.

Nie ma za co dziękować- napisałem tylko kilka słów jak naprawdę to wygląda.Brać muchowa myślę doceni to 2 razy bardziej ,bo zawartości merytorycznej ja niestety prawa oceniać nie mam, wiadomo z jakiego powodu- nigdy nie łowiłem na muchę :D

Pozostaje mi tylko pogratulować pomysłu i życzyć sukcesu.

He he. Kuba ty mnie politycznie nie kołuj.... już mnie jeden gość co teraz w Omanie siedzi zaraził castem, póki co więcej ruchomych szpulek staram się unikać :lol: a przyczyna jest dość prosta- ja podatny jestem na takie nowe ustrojstwa :lol:

tofik w takim razie obawiam sie ze bedziesz musial zrezygnowac z uczestnictwa we wszystkich kolejnych zlotach... inaczej sie nie da ;)

He he. Kuba ty mnie politycznie nie kołuj.... już mnie jeden gość co teraz w Omanie siedzi zaraził castem, póki co więcej ruchomych szpulek staram się unikać :lol: a przyczyna jest dość prosta- ja podatny jestem na takie nowe ustrojstwa :lol:

tofik w takim razie obawiam sie ze bedziesz musial zrezygnowac z uczestnictwa we wszystkich kolejnych zlotach... inaczej sie nie da ;)

no kurde na to mi wygląda :lol:

Mifku drogi, ja uważam że na wszystko przyjdzie czas,najpierw trzeba się zawodowo ustatkować...być może później będzie czas żeby się muchą na cieszyć,bo póki co ,jest problem żeby castingówkę odpowiednio często na spacer wyprowadzać :lol: