Kuba Standera Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Dajcie nam chwilkę na ogarnięcie się z tym i rozesłanie, na stronie postaramy się jak najszybciej powiesić listę punktów.Z tego co pamiętam to w Warszawie ma być w sklepie Ochotka, ale pewnie dopiero od poniedziałku, nie wiem czy wcześniej dotrą paczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Lady -To było też na temat Ale Słowenia się nie dubluje ?Widać jest modna,trzeba pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Popierdzieliły mi się tytuły. Sorki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Dzisiaj trafiła w reszcie w moje ręce...Przez większą część dnia było robienie wysyłki kilkuset (!) gazet, Panie na poczcie nie były happy Nie wiem kiedy dotrą do prenumeratorów pierwsze numery, ale mam nadzieję, że przed weekendem. Jest też duża szansa, że na targach w Zabrzu będzie dostępna.W Krakowie do nabycia w salonie Hurch, w Barwenie i od jutra zapewne w Głowatce. Jutro wysyłka do sklepów. Jeszcze raz wielkie podziękowania dla tych wszystkich którzy zaufali i zaprenumerowali, Wasz odzew przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Mogę potwierdzić, że gazeta będzie dostępna w Zabrzu na targach, na stoisku XRods. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Jest w Zabrzu u Daniela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 słodki Jezu... daniel sie uczesał <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Jakieś wrażenia po lekturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Kuba Ty teraz siedź i zmawiaj zdrowaśki - recenzje zaczną spływać niebawem... Jest dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 słodki Jezu... daniel sie uczesał <_< <_< <_< ... i założył koszulę w tym wydaniu jeszcze go nie widziałe ale jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Kuba czy możesz przywieść egzemplarz na Drawe dla mnie ureguluje na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Paczkę wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Chciałbym wszystkich serdecznie zaprosić na spotkanie z okazji premiery naszego magazynu, w tą środę, o godzinie 17 w salonie Vision na ulicy Zakopiańskiej w Krakowie. I pytanie - wiem ze do kilku osób już dotarły - jakie wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Kuba, wysyłałeś priorytetem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Normal pocztą, w środę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Widzę, że co nie którzy już czytają nowe czasopismo i mam pytanie czy wszyscy dostali w prenumeracie sztuke łowienia bo ja narazie nic nie dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 WitamPrenumeraty poszły w środę, codziennie wysyłamy na bieżąco.Mamy dwie osoby bez adresu, także prosze o ew kontakt, od razu sprawdzę czy poszła i kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Dziś dostałem przesyłkę. Kuba Wielkie Dzięki. Jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Jak ktoś chętny z Poznania na gazetę to w ART-ROD już jest dostępna- nie wiem tylko jak długo będzie dostępna...ja swój komentarz zostawiłem na ogólnym ,w wątku dotyczącym artykułu o słoweńskich łowiskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Dzięki za dobre słowo.Jak się skończy - doślemy kolejną paczkę.Kilka prenumerat z Poznania jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Nie ma za co dziękować- napisałem tylko kilka słów jak naprawdę to wygląda.Brać muchowa myślę doceni to 2 razy bardziej ,bo zawartości merytorycznej ja niestety prawa oceniać nie mam, wiadomo z jakiego powodu- nigdy nie łowiłem na muchę Pozostaje mi tylko pogratulować pomysłu i życzyć sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Pech z tą Drawą, szybko by poszło.Redaktor Mifek też się bronił, Peresada się bronił, Szpiegu się bronił, ba, nawet sam Ojciec Założyciel... Wszyscy polegli <_< ... metoda infekcyjna na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 He he. Kuba ty mnie politycznie nie kołuj.... już mnie jeden gość co teraz w Omanie siedzi zaraził castem, póki co więcej ruchomych szpulek staram się unikać a przyczyna jest dość prosta- ja podatny jestem na takie nowe ustrojstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 He he. Kuba ty mnie politycznie nie kołuj.... już mnie jeden gość co teraz w Omanie siedzi zaraził castem, póki co więcej ruchomych szpulek staram się unikać a przyczyna jest dość prosta- ja podatny jestem na takie nowe ustrojstwa tofik w takim razie obawiam sie ze bedziesz musial zrezygnowac z uczestnictwa we wszystkich kolejnych zlotach... inaczej sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 He he. Kuba ty mnie politycznie nie kołuj.... już mnie jeden gość co teraz w Omanie siedzi zaraził castem, póki co więcej ruchomych szpulek staram się unikać a przyczyna jest dość prosta- ja podatny jestem na takie nowe ustrojstwa tofik w takim razie obawiam sie ze bedziesz musial zrezygnowac z uczestnictwa we wszystkich kolejnych zlotach... inaczej sie nie da no kurde na to mi wygląda Mifku drogi, ja uważam że na wszystko przyjdzie czas,najpierw trzeba się zawodowo ustatkować...być może później będzie czas żeby się muchą na cieszyć,bo póki co ,jest problem żeby castingówkę odpowiednio często na spacer wyprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi