Herman Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Jakieś sugestie? Wrażenia? Przeczytałem drugi numer i moim zdaniem jest bardzo OK. Tematyka ciekawa, znane nazwiska, teksty napisane bardzo ciekawie, całość świetnie wydana, czasopismo dobrze leży w ręku, jak dobra muchówka Nawet jakbym chciał to nie mam się do czego przyczepić. @Standerus, tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Dzięki za artykuł o szczupakach!!!! Od dzisiaj rzucam 10 metrów dalej. Czyli do 30metrów 15cm dywanem kijem w klasie 6-7. Jeszcze trochę ćwiczeń i może uda się parę metrów więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiat Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Kuba pod rozwagę wziąłbym publikowanie tych samych lub bardzo zbliżonych artykułów w czasopiśmie i necie. To nie jest dobry chwyt marketingowy - wręcz przeciwnie, można się zrazić. Po co kupować gazetę jak to samo się już czytało...Mam nadzieję, że artykuły w Sztuce łowienia będą tylko drukowanym słowem. Taka moja rada.pozdrawiamkwiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Publikujemy jeden artykuł z każdego numeru. W numerze masz ich ponad 20 czyli jest to...<5%?Nie do końca chodzi o wyłącznie promocję - wtedy szukalibyśmy pewnie portalu stricte muszkarskiego, co o pokazanie naszym zdaniem bardzo ciekawych aspektów muszkarstwa również nie łowiącym na muchę, tak aby zainteresować tematem i wciągnąć również osoby jeszcze nie mające doświadczeń z muchą. Wydaje się nam że nie sztuka okopać się w bunkrze muchowym, tworzyć na siłę elitarność tego sportu.Ale jak zawsze - cenna uwaga, na pewno będzie wzięta pod rozwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiat Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Zrobisz jak uważasz. Propagowanie jedynej słusznej - popieram obiema rencyma, publikacja tu i tu moim zdaniem kiepski pomysł. W ramach promocji można by publikować online artykuły pod redakcją sztuki łowienia stricte dla początkujących i niemuszkarzy - ale jest to dodatkowa robota - wiem...tak czy siak życzę sukcesówkwiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Dzisiaj kupiłem swój egzemplarz w Empiku. Prenumeraty jeszcze nie złożyłem ale ... u mnie wiele rzeczy musi pączkować odpowiednio długo Z wielką przyjemnością poczytałem ten numer. Pierwszy był bardzo fajny, ten jeszcze lepszy i widać, że chłopaki wyciągają wnioski i z numeru na numer czasopismo ma potencjał by wyrosnąć na lidera czasopism wędkarskich (nie tylko muchowych) - potencjał w każdym razie jest wielki. Zdecydowanie na plus i to wielki plus zrobiła zmiana czcionki. W pierwszym mi nie podeszła, ta jest idealna - czyta się?wyśmienicie. Jeszcze wiele przede mną do przeczytania ale z wielką przyjemnością wchłonąłem dwa artykuły - o boleniach i szczupakach. Ze swojej strony mogę powiedzieć tylko jedno - polecam i życzę sobie jeszcze więcej, większych, niemal całostronnicowych zdjęć o tematyce muszkarskiej. Czytam dalej i trzymam kciuki PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor glinda Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Witam serdecznie Powodzenia temu magazynowi życzyłem na kilku portalach już przy okazji ukazania się pierwszego nr ,mam nadzieję ,że na stałe zagości w naszych rękach.Jestem właśnie po zakupie drugiego nr i jak to sie mówi jest git. Od prawie dziesięciu lat czytuję prasę angielską z czego prenumeruje Trout & Salmon i powiem,że Sztuka Łowienia wcale blado nie wypada, wręcz przeciwnie. Nie schrzańcie tego panowie ,a będziemy mieli fajną gazetę muchową.Środowisko muszkarskie w naszym kraju zasługuje na własny tytuł. pozdrawiam igor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Witaj Igor!Dzięki za dobre słowo, staramy się robić jak najlepiej potrafimy, ale niestety fakt że nigdy czymś takim się nie zajmowaliśmy czasem wychodzi w praniu.Co do kolejnych numerów - postaramy się aby każdy był lepszy od poprzedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Niestety u mnie w eMPiKU brak tego czasopisma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Niestety u mnie w eMPiKU brak tego czasopisma. a ja sie dzisiaj zdziwilem. wczesniej szukalem w empiku w wawie - ale co prawda takim mniejszym i jednym wiekszym.niestety gazetki nie bylo. ale dzisiaj zupelnie nie chcacy znalazlem gazetke kiosku w selgrosie w wawie a to ci numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Niestety u mnie w eMPiKU brak tego czasopisma. a ja sie dzisiaj zdziwilem. wczesniej szukalem w empiku w wawie - ale co prawda takim mniejszym i jednym wiekszym.niestety gazetki nie bylo. ale dzisiaj zupelnie nie chcacy znalazlem gazetke kiosku w selgrosie w wawie a to ci numer Szczęściaż z ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BECA Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Witam , Czy po zamowieniu prenumeraty mozliwe byloby otrzymanie pierwszych 4 numerow czasopisma czy tez dostalbym dopiero nr5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiz1 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Jakieś informacje w sprawie 5 Sztuki?Ukarze się w listopadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Numer w dużej mierze gotowy, czeka na klejenie.Pechowo nadzialiśmy sie na przeprowadzkę drukarni i kolejnych wydziałów, ładowanie nowych systemów, stawianie ftpów itd itp etc. Efektem jest już ok tygodniowe opóźnienie, ale mamy nadzieję ze to jednorazowa wpadka. Początkiem tygodnia będą u prenumeratorów nowe numery. Tym razem poświęciliśmy numer morskim łowom. Od techniki, wędek, linek, much, po jedną z najlepszych miejscówek nad naszym morzem - opisaną przez naszego kolegę - Milo.Do tego głowatki, ale tym razem na streamery, znowu o szczupakach, ale inne spojrzenie i kilka innych, myślę że ciekawych artykułów.Mam wielką nadzieję ze będzie się Wam podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Z okazji Świąt - Wszystkiego Najlepszego dla naszych czytelników i autorów! Chciałbym poinformować o rozpoczętej promocji prenumeraty Sztuki Łowienia - każdy kto w dniach 20.12.2010 a 20.02.2011 opłaci roczną prenumeratę za kwotę 99pln (od dowolnego numeru) otrzyma od redakcji książkę W. Węglarskiego Sztuczne Muszki - tytuł którego chyba przedstawiać chyba nie trzeba, kompendium wiedzy o wykonywaniu much i wędkarstwie muchowym GRATIS. Dodatkowo bon na zakupy w sklepie www.salar.pl na kwotę 20pln.W tytule przelewu wpisz Wielka promocja od nr... (tu koniecznie podaj numer od którego zamawiasz prenumeratę !).Jeśli adres wysyłki ma być inny niż adres wpłacającego wpisz adres wysyłki w tytule przelewu.Wszelkie informacje uzyskasz mailowo pod adresem redakcja@sztukalowienia.pl lub telefonicznie pod nr tel. 12 34-61-943.Oferta dotyczy jedynie prenumeraty krajowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Nr 17 "Sztuki Łowienia" jest już w sprzedaży - zapraszamy do lektury! Mamy też dla Was fajny konkurs z nagrodami. Szczegóły na naszym facebookowym profilu: http://www.facebook.com/sztukalowienia Podbierzcie nam nagrody! Zapraszamy do wspólnej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi