Łukasz W Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Poszukaj używanego Batson Dss 1082 - 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Mysle ze loledzy juz podpowiedzieli sg parabellum3-16g i daiwa exeller 3-18g.Naprawde udane kije ale parabellum rzuca raczej od tych powiedzmy 3gram jak opisane a lzejszymi to słabo.Kijek na klenie do standardowych przynet nie mikro.I bolenia wyciagnie w rozsadnych rozmiarach.Lecz osobiscie byłbym skłonny ku daiwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 ja gimbolę parabellką 2,5 cm wobkami i jest git ... ale to jest kij który sam zatnie kluske 45 + w nurcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Kwinto Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 A czy kij o akcji Med-Fast o cw do 21 gram i opisie na 12 lb nadal by sie czy raczej za mocny bedzie? Bede lowil w rzece o odczuwalnym uciagu pod prad więc tak zapytam czy ten do 18 gram nie za delikatny bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pano112 Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Jak długość? Może piszesz o MHX ST1143? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Kij do 21 gram to bardziej boleń niz kleń ale pewnie rade da czemu by mial nie dac. Edytowane 7 Lutego 2019 przez Kamil_D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Kwinto Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Na olx jest batson ist1024f 2,60 m do 21 gram za 500 złotych i mi sie podoba w tym budżecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Rozejrzyj się wśród kijków DRAGON Moderate.https://wedkuje.pl/n/dragon-moderate/86921 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Rozejrzyj się wśród kijków DRAGON Moderate.https://wedkuje.pl/n/dragon-moderate/86921Blank TORAY made in Japan ? WTF ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pano112 Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Ja polecę podanego wyżej MHX. Da się już rzucić 3 gr wobkiem, małe klenie nie spadają mimo plecionki, bolenia 65 cm bez żadnego problemu ogarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) @Grisza, to był skrót myślowy. Oczywiście chodziło o to , że blank zbudowany z mat firmy TORAY... Edytowane 7 Lutego 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Blank TORAY made in Japan ? WTF ? Mam Dragona Moderate 2-12 i uważam, że jest to bardzo fajna wędka Kogo to obchodzi z jakich materiałów jest zrobiona ? Ta wędka ma łowić.... i łowi. Bardzo fajnie obsługuje 2 gramowe woblery oraz małe obrotówki. 7 centymetrowe Widły też nie są mu straszne. Łowię nim na takich rzekach jak Raba, Ropa, Poprad, Wisła. Daje radę Przyłów bolenia 60-65 cm nie robi na nim wrażenia. Jak go kupowałem kilka lat temu, w internecie było mnóstwo wypowiedzi, że te kije są bardzo kruche i łamią się pod byle pretekstem..... Powiem tak: bardzo intensywnie go użytkuję od wiosny do późnej jesieni, zaliczyłem całkiem sporo upadków na kamienistych opaskach lub z urwistych brzegów, kij jest cały Mam różne kije "kleniowe" i tanie i bardzo drogie robione przez "uznanych" wędkorobów . Ten jest moim ulubionym. Oczywiście są penie wędki lepsze. Są też wędki gorsze. Wszystko jest kwestią gustu ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi