mifek Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Tomek jesli cię tak bardzo kręca stare klejonki polecam się skontaktowac z aero za czesto tu nie zagląda ale to wielki fascynat klejonek. ma juz ich w domu troche, jest brunner jest kilka innych. moze ci powiedziec troche jak to z nimi jest i na co warto polowac. gdybys byl zainteresowany to moge cie z nim skontaktowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipion Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Nie Tam jest wielu spryciarzy którzy kupują blanki mejd in czajna i sprzedają je jako swoje wędki Zresztą nie tylko tam Ja zamówiłem blank u Billa Critchfield'a , jego gotowe wędki mi się akurat nie podobają, za to użytkowo są ponoć nieźle cenione. Zobaczymy, choć ja jako totalny klejonkowy laik -praktyczny przynajmniej- raczej nie będę w stanie odróżnić ziarna od plew Dasz radę weźmiesz do ręki,machniesz parę razy i poczujesz jak pracuje Widziałeś www.farnorthrodsmiths.com ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Piękna strona, śliczne wędki...Szczególnie zdjęcia przekrojów konstrukcji blanków bardzo mi się spodobały Czytałem kiedyś bardzo ciekawą dyskusję o porównaniu wyrobów europejskich z amerykańskimi, chyba na classicflyrodforum.com , jak uda mi się ją znaleźć to wkleję link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam, Tu jest troche o samym procesie: http://www.flyforums.co.uk/rod-building/30778-making-split-c ane-rod.html Milej lektury, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi