admin Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Obawiam się, że jeśli nie ma na tej mapie to nie ma jej też w aplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) Próbuję znaleźć jezioro Stora Bellen w Szwecji. Na mapie jest widoczne (na zdjęciu, pośrodku mapy), jednakże po kliknięciu kolejnego powiększenia + jezioro znika... I nie mogę go znaleźć na mapie, nawet jako kształt... O co chodzi? Edytowane 13 Maja 2017 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Stora Bellen nie ma w bazie Navionics. Sprawdziłem przed chwilą ściągając najświeższy update.Jest sąsiednie Mycklaflon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Dzięki za info. Dziwię się zatem, dlaczego jest podana jego nazwa na mniejszej mapie i jest widoczne, a przy powiększeniu nie ma go nałożonego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Na Insigt Gensesis jest ok 10% Stora Bellen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszenio Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Witam czy posiada ktoś mape batymetryczna zbiornika Rybnik,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziq Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) oj chyba się nie doczekasz. Już wszędzie szukałem. Dziwne bo w 1973 rybnik był suchy i powinny być mapy topograficzne dostępne.Znalazłem jednak jedynie stare niemieckie sprzed wojny i to w dużej skali... Edytowane 3 Stycznia 2021 przez Kaziq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziedzic Pruski Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 a u mnie nic się nie otwiera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo29 Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Chciałem sprawdzić coś na mapie ale ta się u mnie też nie otwiera , może ktoś wie co z tą mapą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 https://webapp.navionics.com/#boating@3&key=k%7BcqKsj%60lB Działa bez problemów. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 21 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 U mnie ta z pierwszej strony tez nie lata od dluzszego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Dzięki Mario. Dopiero teraz znowu widzę mapy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 link poprawiony w pierwszym poście, powinno działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Panowie a jest gdzieś legenda co po szczególne znaczki znaczą na tej mapie navionicsa? Niektóre symbole są mi znane a niektóre widzę pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Proszę, wszystkie znaki nawigacyjne są tutaj opisane:https://nauticalcharts.noaa.gov/publications/docs/us-chart-1/ChartNo1.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 (edytowane) ... Edytowane 18 Stycznia 2024 przez Sylwek1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi