phalacrocorax Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ja startuje 8.05 a wracam o ile mnie pamięć nie myli 14.@Marek, Wracasz nocnym promem z soboty na niedzielę z Karskrony? Jeżeli tak to chyba się spotkamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 @All, mam najświeższe wieści z Vastervik.Lód zszedł już całkiem. Woda jest niestety bardzo zimna, ale nagrzewa się powoli. Pierwsze szczupaki wychodzą już na płycizny, ale większość siedzi na głębokościach 4-5 metrów. @Pitt, a gdzie wybierasz się 5 maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 No właśnie!Ucieszyłem się że Forsberg nareszcie otworzył sezon Teraz można na bieżąco obserwować co się dzieje.Jestem już spokojniejszy bo widzę że w terminie w którym jedziemy będzie ostre łowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 @sebek, jade nad Nedre Dal?lven Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 @phalacrocorax tak, wracam tym promem. A w jakie rejony jedziesz, jeśli wolno spytać. pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zatoka Syrsan. Jakieś 50 km na północ od Vastervik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 W Vastervik niezłe początki-dwóch duńczyków złowiło w dwa dni 85 pikesów w tym 104cm wczoraj I to przy gładkiej wodzie i pełnym słońcu Cholera , zaczynam niezdrowo się napalać Teraz przez trzy tygodnie do wyjazdu ciężko będzie skupić na czym innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 @phalacrocoraxto praktycznie ten sam rejon. Tak, teraz to już Forsberg będzie denerwował informacjami o metrowkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Pogoda w Vaster optymistyczna-nawet do 10 C w dzień i prawie bezchmurne niebo Płycizny się więc wygrzewają a szczupacze amory rozkwitają I mi się zrymowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Rocky zaczynasz myslec jak szczupak to znak ze beda dobre wyniki ...i w amorach i w polowach ...podkrecacie emocje i mi sie udziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Tak Jurku,wszystkim się chyba udziela Ja miałem w tym roku odpuścić sobie wiosnę w Szwecji z powodów organizacyjno-finansowych. Teraz nie wiem jak wytrzymam jeszcze te dwa tygodnie do wyjazdu.W wyobraźni już holuję życiówki w znanych mi przepięknych miejscówkach Jak tak dalej pójdzie to będę miał monotematyczne sny, a zmiłości to pozostanie tylko ta szczupacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 dzisiaj na old bay padlo kilka masywnych 90-tek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 w v?stervik ryby sa aktywne i biora dobrze, srednio 10 ryb na dzien i osobe, frank zlapal ladna 117-tke na poludnie od v?stervik byl/jest uli beyer i tez dobrze polapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Ojojojoj! Jeszcze tylko 10 dni i będę czesał wodę jerkami!Nie mogę już usiedzieć w miejscu,po prostu nosi mnie szczupakowa gorączka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Ojojojoj! ..... po prostu nosi mnie szczupakowa gorączka Kurde a ja myślałem, że tylko mnie porąbało Wyobraź co się dzieje ze mną, jak ja już w sobote będe na szwedzkiej ziemi ( i wodzie chyba też ) PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 A zatknij tam polską flagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Flagi może zatykać nie będę, ale na bank powtykam kilka Polskich Salmiaków w odmęty tamtejszych jezior i rzek PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zanderix, będziemy w kontakcieWczoraj skubańce znowu nawalili metrówek! Forsberg pieje, że to najlepsza wiosna od wielu lat Ja chcę łoooooooowić !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Z dnia na dzień coraz lepsze wyniki w Vastervik.Wczoraj nałowili sporo metrówek... My jedziemy dopiero za miesiąc, ale nasze szkiery są dużo dalej na północ. Mam nadzieję, że trafimy w obfite żerowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Mam nadzieję, że trafimy w obfite żerowanie. Nie inaczej Jeszcze miesiac...tylko miesiac Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zanderix znaczy sie startujesz ..powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Daj znać jakimś SMS'em co się dzieje ... Chętnie przekażemy dalej na forum. Powodzenia chłopie i trzymaj się ciepło! Wracaj bezpiecznie ze zdjęciami pięknych ryb i ze wspaniałymi wspomnieniami. Chętnie posłuchamy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Czesc chlopakiJestem na miejscu w Sweden Na razie bez specjalnych okazow (po pierwszym dniu na koncie kila zebatych takich od 1 do 3 kg - na oko bo ani nie mierzylem ani nie wazylem) PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Z Kavlingean czy z jeziorka, o którym wspominales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi