mifek Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 uuuu widze ze bedzie glosno na promie <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 @Marek mam nadzieję że nie myslisz że uda Ci się wykręcić od zdjęć i krótkiej relacji <_< Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Oj widzę, że się nieźle szykuje na promie. Trzy ekipy ... no to będzie o czym opowiadać. Panowie liczę na jakieś relacje. Fajnie było by umieścić kilka(naście) relacji z połowów w Szwecji. Można by później wrócić do tych wydarzeń i powspominać, poanalizować. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 fotki mam ale nie umiem ich wstawiać - puścilem mailem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Po lekkiej obróbce i zmniejszeniu, wstawiam zdjęcia szczupaków złowionych przez @Marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Piękne rybki i cudownie wybarwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Ładne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Witam!!!!pi?kne rybki !!!!ja b?d? nad Asunden juz za dwa tygodnie i jezeli cos ciekawego b?dzie si? dzialo to napisz? o tym relacj? .pozdrawiam!!!krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Witam!!!!pi?kne rybki !!!!ja b?d? nad Asunden juz za dwa tygodnie i jezeli cos ciekawego b?dzie si? dzialo to napisz? o tym relacj? .pozdrawiam!!!krzysztof Pozdrów ode mnie Ulfa i zrób dużo zdjęć ładnych ryb.Potrenuj przed naszm wspólnym wyjazdem we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorbas Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Wróciliśmy z Szwecji miejscowośc Vivastemala około 15 km na południe od Vastervik -szkiery.Wędkowaliśmy od 20.05 do 26.o5 w czwórkę na jednej łodzi.Padło 131 zębatych.Ale tylko dwa 80 -dziesiątki (83 cm i 81 cm) i jeden 96 cm.Ten największy na jerka.Większość jednak na rippery .W sumie jestem troche zawieddziony liczyłem na życiówkę.Zabawa mimo to była przednia.Skonsumowaliśmy tylko 6 sztuk,reszta rośnie.Jakieś fotki mam ale nie umiem jeszcze ich wysyłać.Może prześlę do Remka z prośbą o umieszczenie ?Mifka jeśli przeczyta proszę o kontakt na telefon bo od zaraz będę na j.Drawskim. 604 315 555. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 lorbas mfek wlasnie to przeczytal... skoro jestes na drawskim to moze ja by tak w sobote na rybki gdzies tam pojechal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Podsyłaj fotki. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 @Lorbas, gratuluję udanej wyprawy. Czekamy na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi