Zanderix Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 @KubaZ jeziorka Sovde, dzis na HACKEBERGA stracilem takiego z 110cm , ale moze jutro bede mial wiecej szczescia PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Oszzz szkoda ... ale trzymam nadal kciuki! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 @Kuba - Z jeziorka Sovde, dzis na HACKEBERGA stracilem takiego z 110cm , ale moze jutro bede mial wiecej szczescia Kombinuj dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 na polnoc od sztokholmu, w okolicach uppsala, lod zszedl kompletnie dopiero w sobote, ryby biora na razie marnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Pitt, no to niedobre wiadomości. Niedaleko Uppsala będziemy za jakieś 16 dni (troszkę na południe) więc Twoje wieści nie wróżą za dobrze. Termometr będzie chyba w częstym użyciu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 dobre, dobre, dzis chlopaki stukneli 107 cm na bull dawgaryba byla wytarta i wyplula, w holu ... 40 cm leszcza no i pogoda ma byc coraz lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Cześć panowie!Właśnie wróciłem ze Szwecji.Nie było żle choć pogoda troszkę zamieszała.W wielu miejscach Było tarło w pełni,w kilku znaleźliśmy szczupłe szcupce tuż po tarle,a tylko w trzech wygrzanych zatokach były nieco odpasione i na ostrym żarciu.Ze statystyk:złowilismy we czterech ok.300 ryb,najwieksze 108,102,101,wiele dziewiećdziesiatek.Osobiście choc wyjąłem 100 rybek to zawsze brakło mi ciut do metra,za to połowa z tego(co najmniej)była pow.80-ciu cm.Jeden dzionek był szczególnie udany ,bo wyjąłem z 15 90-tek,w tym trzy najwieksze po 95 cm.Jedna była tak wyżarta że bez watpienia ważyła z 9 kilo Na razie tyle ,musze się ogarnać po podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Cześć Rocky,Bardzo dobre wieści. Umieść proszę jakieś fotki ze swojej wyprawy ... chyba, że masz ochotę skrobnąć relację z kilkoma zdjęciami to umieścilibyśmy na stronie głównej i stworzylibyśmy oddzielną sekcję dla wyjazdów wiosennych do Szwecji. Co Ty na to? Było by fajnie bo kilka relacji będzie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 ROcky moje gratulacje. Faktycznie jak na opóźniona wiosne to wyniki były całkiem przywoite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Najbardziej zawodła nas jedna zatoka ,ale niestaty tam ryby dopiero się tarły,o jakiś tydzien za wcześnie byliśmy ,bo tam mopżna połowić metrówek na pęczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 fotki niestety robił kolega pożyczoną cyfrówką, którynie ma pojęcia o robieniu dobrych zdjęć,a ucze go już drugi rok no niestety widzę że moje zdjątka nie przechodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Rocky witamy w domciu . Ja [i na pewno cala reszta] czekam na reportarz z wyprawy . Jak by Ci sie nie chcialo [ moge to zrozumiec ] to przynajmniej mala analize , nie moze zabraknac zdiec . Odpocznij troszke i napisz cos . Dwa pytanka na poczatek ; czy Swiat Ci sie kolebie po kilku dniach na lodzi ? i czy miales kryzys prawej reki po pierwszym dniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Podeślij fotki do mnie. W zasadzie fajnie było by sklecić jakąś relacyjkę. Wtedy było by kilka relacji ze Szwecji - niezła baza wiedzy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Rocky,co ty wypisujesz,300 ryb i nieco zawiedziony,wolne żarty.Tu na forum wiem tylko o jednej ponadmetrowej rybie,i to uwazam za sukces.Poczekaj niech no tylko u nas na pomorzu zach.się ruszy, to zostawisz Vastervik i będziesz do nas przyjeżdżał.Niebawem pewno KOMANCZ ruszy,to się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Cholerka nie mogę sobie poradzić z tymi zdjęciami,po prostu nie znam sie na obróbce :?Pisałem już mifkowi na priv że po obróbce na photo editorze ich rozmiar z kilkuset kB wzrasta do kilkunastu MB Myślałem o relacyjce tylko choróbcia nie porobiłem zdjęć krajobrazowych.Może wstawiłbym jakieś z poprzednich wypraw bo same zdjątka rybek mogą być trochę nudnawe Aha! Jerry,jasne że bujało pod czapką O bólu ramion nawet nie wspominam.W czwartek miałem taki kryzys że złowiłem tylko 6 rybek,każdy rzut oznaczał grymas cierpienia na twarzy.Dlatego w piątek choć zbieraliśmy sie o 13-tej nikt nie zdecydował się juz na chwycenie za wędkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 rocky relacje pisz śmiało! Z resztą sobie poradzimy. Tak jak pisałem mogę Ci obrobic zdjęcia i odesłać w odpowiednim rozmiarze lub ----> sprawdż PRV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Wieści od Marka Stryka, który poławia w Szwecji szczupaki. Mowił, że dużo szczupaków w trakcie tarła ale wczoraj trafił na Fatso 14 F, kolor RR szczupca 108 cm i 8 kg. Gratulacje:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Kolejna próba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 No to chyba się udało 95-ka tuż po podebraniu,nieźle odpasiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Slider 10 RR pływający cieszył sie dużym wzięciem mimo odprysków powłoki po kilkunastu rybach Niestety straciłem go ostatniego dnia w paszczy 4-ro kilówki która tak mocno zacisnęła na nim zęby, że otworzyła się agrafka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 No pieknie , widze ze sie rozkreciles z zdieciami . Zdecydowales juz czy bedzie Relacja ?...czy analiza od reki dzis wieczorem ? . Szczuple grube i ostre , widac ze nastawione na ostre gryzienie Oby Phali metroweczka sie trafila ...nalezy mu sie... to doby synek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 rocky jeszcze tylko malutka uwaga - jak wstawiasz fotki do postu to korzystajjeszcze z opcji wstaw obraz do tresci wiadomosci ale to tylko taka kolezenska rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Cześć,Widzę, że RH dział. Typowe szwedzkie podejście, które widzę, że po raz kolejny się sprawdza. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Jerry, relacyjkę to ja bym skrobnął,tylko czas... .Po powrocie do rzeczywistości czeka nawał obowiązków,przede wszystkim muszę odpracowac dyżury za te pare dni wolnego, ale może sie uda mifek, a gdzie znajduje się ta opcja i jak z niej skorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Rocky to taki niebieski napis ponizej okna w ktorym piszesz... jak takie wyltumaczenie nie pomoze to moge sie posluzyc jakims screen shotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi