Kaskader Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Witam wiem, że było dużo na temat kijów kleniowych bo dzisiaj od rana prześledziłem forum. Ale najwięcej się pisze o Iri Lucki Batsonach dss 1141-2 itd. Mnie interesuje opinia kija jak w temacie, Chcę cos do 500zł Mam na oku jeszcze TD 275 3-14 ale boję się ze względu na jego opinie na temat kruchości oraz czy obsłuży małe smużaki chociaż mam go do wyciągnięcia go w dobrej cenie nówkę tyle, że przeleżany i bez gwarancji. Nie miałem jeszcze St. Croixa i moje pytanie. Czy warto?? Jeszcze interesuje mnie Lemi LX 96 LS. Edytowane 17 Maja 2015 przez Kaskader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Jak dostaniesz paragon to masz dwa lata gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 kij ma kolega z forum, kupił i leży nieużywany. 2 lata już minęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Daj mi namiar na tego TD 3-14 i problem będziesz miał z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi