rapa10 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Witam piszę z zapytaniem jaki byście koledzy polecili multik pod kij do metody gruntowej może ktoś taki ma z góry dziękuję dodam że byłby podwieszony pod kij 3.45cm 400 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek11 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Jedynie co mi przychodzi na myśl to CORBOSS Cormorana czy coś takiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Tu fajne rozwiązanietylko ta cena https://www.youtube.com/watch?v=fK4IFOUDpLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 To głupie może pytanie... co za rękawiczki goście mają? Widzę, że na tych zawodach monster wszyscy w czymś takim śmigają. Może nadałyby się na nasze warunki, typu jesień, ewentualnie lądowanie wąsatego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 http://www.plat.co.jp/shop/catalog/default/language/en/cPath/32_439/osCsid/8d090c8fa9bb5b8af28eb06a3a79f64e/fishing-gear-accessories/fishing-glove-arm-cover.htmlhttp://www.7seasproshopthai.com/categories/prowear/gloves.html?___SID=UMasz linki powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Podłącze się pod temat Co jakiś czas łowię karpię na methode a że spining zastąpiły castingi zacząłem kombinować nad multikami do federów łezkowe zestawy powinny super śmigać na multiplikatorze, tylko problem z multiplikatorem pod kija powinien być podwieszany pod kijem i korba na lewą łapę jest trochę takich dedykowanych na morze ale nie potrzeba mi nawoju po 600m 0,40mm może zna ktoś jakieś konstrukcje które można użyć do połowów gruntowych nie wydając przy okazji majątku na sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Chyba każdy multik teoretycznie pod prawą rękę - jak go podwiesisz pod kijem, będziesz miał korbę do obsługi lewą reką.Tylko trzeba kręcić w drugą stronę: do siebie.Ja tak czasem łowię, Ambasadorem 6500-C3, dwubiegowym. Da się, choć jest pewien dyskomfort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Kombinowałem tak ale komfort nie taki jak trzeba plusem jest to że po taniości można okrągłaki dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi