czaro73 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam Wszystkich.Czy ktoś z Was był na w/w targach w sobotę lub niedzielę 30-31,01,2010 ?Jak dla mnie to WIELKA ZDRADA , chyba że o czymś nie wiem... Pozdrawiam Czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Flls Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Miałem iść, ale jak zobaczyłem w necie listę wystawców to odpuściłem, dla jednego Dorado nie pójdę. Nie są to niestety już te same targi co parę lat temu.Pozdrawiam Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Jak dla mnie to WIELKA ZDRADA , chyba że o czymś nie wiem... A co masz dokładnie na myśli? My sobie odpuściliśmy jako portal. Zdecydowanie wolę?opublikować jakiś fajny artykuł, wywiad niż pisać po raz kolejny o ... w sumie nie wiem o czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czaro73 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 No to sobie teraz popiszę ... W sobotę wybrałem się na targi, poszedłem do kas po bilety i bilet parkingow-wjazdowy. Stojąc w kolejce ( byłem trzeci ), jacyś Państwo stojący jako pierwsi, zaczeli podnosić głos, że w kasach sprzedając bilety na targi wędkarskie, łaskawie nie poinformowali kupujących, że w/w targów nie ma - zostały odwołane po piątkowym dniu.Po dłuższych negocjacjach z starszym kasowym, owa reklamacja została uwzględniona.I tak sobie myślę, że wystawcy i organizatorzy mają nas moczy-kijów w głębokim poważaniu, tak samo jak jaśnie panujący nam PZW i nasi politycy. Ja mieszkający w Poznaniu, byłem poirytowany, przy kasach zero informacji, że impra została odwołana. A co z przyjezdnymi ? JEDNA WIELKA PORAŻKA Pozdrawiam Czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Dla mnie to nie jest niespodzianka. Z roku na rok ta impreza sie wygaszala. Poszukiwano nowych, tanszych lokalizacji....i jak widac zostala znaleziona najtansza opcja... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Te coroczne targi wedkarstwa chyba nazywają się Na ryby i są organizowane w tym roku w Warszawie.Te poznańskie to jakiś dziki wymysł organizatorów.Pewnie im się nie podoba ,ze co roku są w innym mieście i próbowali zawalczyć u siebie.Jeszcze są targi w Zabrzu,czy gdzieś na Śląsku,ale z tego co słyszłem to są one mocno karpiowe. Ale to nie wszystko.Tydzień temu dostałem zaproszenie na marcowe targi turystyczno-wedkarskie w Bydgoszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Aha, czyli to jest to zapowiadane rozdrobnienie imprezy. Czas pokaze czy to jest dobry kierunek... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
czaro73
Witam Wszystkich.
Czy ktoś z Was był na w/w targach w sobotę lub niedzielę 30-31,01,2010 ?
Jak dla mnie to WIELKA ZDRADA
, chyba że o czymś nie wiem...
Pozdrawiam
Czaro73
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi