radekc1991 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Witam,Było kilka tematów o samym odlewaniu ołowiu a mi chodzi tylko o formę.Mam gotowe projekty w 3D z AutoCad-a do główek, pilkerów i obciążeń na woblerki. Teraz pytanie czy macie jakiś dobry zakład/firmę która bez problemu wyfrezuje formę??Najlepiej by była to sprawdzona firma z którą można się dogadać. Chyba że ktoś na forum posiada frezarkę CNC i by się podjął. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Cześć,Uderz do konktenbit, konrad frezuje ale czy robi formy nie wiem.Możesz spróbować też ruszyć o pomoc do ledar, on zamawia formy więc może da ci namiary gdzie można to zrobić.Zapomniałem..Możesz też popytać na forum cnc.info.pl Edytowane 19 Maja 2015 przez ezehiel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Jak oferta dalej aktualna przejdź na PP CNC w zasięgu twoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Jak oferta dalej aktualna przejdź na PP CNC w zasięgu twoim.PP CNC ?? Rozwiniesz skrót PP ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Weź namiar od Janusza z Austrii Wiedeń ,Porownania cenowe (ta sama forma) USA - 2000 $, Polska 800 - Euro, Harald - 150 Euro.Chodzi o wykonanie formy od a do z a nie gotowca np z BRC . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi