bazyloss Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 gdzie w końcu brałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Japan Angler, bo tylko Kazu odpisywał. Później dopiero Kase napisał, że święto mieli dwa dni stąd brak kontaktu. Wysyłka błysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 jeśli jest to faktyczna wada (a nie szumek słyszalny w podobnej pozycji przekładni, co się zdarza w wielu topowych kołowrotkach i nie jest rzeczywistą wadą produktu), to zwrot u Kazu jest do załatwienia - stracisz koszt wysyłki z JP i do Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Nie kręciłem Millenium , może tam jest wszystko bezszelestne , nie wiem .Akurat sam chciałem sobie kupić takiego Stradica czy Twin Powera bo ile można kręcić samymi ponad 10-cio latkami - wyleczyłem się szybko z tego pomysłu .Kręciłem 3 sztukami Millennium,wszystkie nowe i powiem,że każda ma inną charakterystykę pracy,nie mogę napisać,że któraś kręci źle,ale inaczej,jedna ciut bardziej miękko,druga twardziej,ale wszystkie na bardzo wysokim poziomie. żeby było śmieszniej,kupiłem do orki i na jakieś wyjazdy Jaxona ZX Machine-2 stówki z przesyłką za nówkę,kręci bajecznie,jak za tą kasę,aż zastanawiałem się,czy go nie rozkręcić,ale się na razie powstrzymałem,te kołowrotki mają dobrą opinię i ja ją potwierdzam,choć wkurza mnie czasami chrobocząca rolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 a sorry, jeśli jest to wadliwy egzemplarz, to powinien Ci zwrócić wszystkie koszty, wcześniejsze uwagi dotyczyły zwrotu bez uzasadnienia "technicznego" ,pomieszałem na szybko dwie myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 A kij tam... Zaraz nawijam linkę i mam w nosie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Ludzie, ale szumiec to szumia wszystkie, inna sprawa gdy zgrzyta. Male przelotki tez sa glosne, ale to cecha, zadna wada. Sprawdz sprzet nad woda, jezeli bedzie jakis mechaniczny problem, wyjdzie w praniu. Warto tez po prostu zapodac smaru, bo Shimano slynie z oszczednosci na tej niwie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Też kolega mówił, że może być suchy. Sprawdzimy i koniec fermentu o Stradic'u ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 zdjecia po otwarciu mozna wrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amon28 Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Moim zdaniem wiecej smaru w kolowrotku tylko maskuje wady konsyrukcyjne takie jak szum czy stuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Są może jakieś nowe opinie o tym kołowrotku, najlepiej od użytkowników ? Rozglądam się za czymś w rozmiarze 4000 ( boleń / szczupak ) i pomyślałem o tej konstrukcji, tym bardziej, że ceny są atrakcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Wszystko widać jak na dłoni I jak na załączonym filmiku widać , że tylko jedna połówka jest HAGANE a druga to grafit, rotor wygląda też na grafitowy. Troszkę plastikowych trybików ,ale główny mechanizm jest (wygląda) na mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 a gdzie jest powiedziane, że HAGANE oznacza ALU ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ma już ktoś może doświadczenia z tym kręciołkiem? Jak się sprawuje? Warto w niego inwestować? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 a gdzie jest powiedziane, że HAGANE oznacza ALU ?Z tego co wyszukałem , HAGANE jest swego rodzaju mieszanką metalu i czegoś tam??? i nie jest to jakiś rodzaj "tworzywa" stricte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 HAGANE to koncepcja projektowa, nie materiałowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgadza się , ale z wyszukanych informacji wychodziło ,że użyto do tego właśnie też nowego rodzaju materiału konstrukcyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Panowie sezon się skończył ...ktoś coś ? Konkretnego o tym kolowrotku ?/ wart tysiaka ? Lepszy niż np rarenium czy biomaster ?? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Panowie sezon się skończył ...ktoś coś ? Konkretnego o tym kolowrotku ?/ wart tysiaka ? Lepszy niż np rarenium czy biomaster ?? Pzdru mnie smiga caly czas, tylko gdybym mial drugi raz wydac okolo tysia wzialbym raczej biomka/sustaina z gieldy ( znacznie tansze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Czym się różni od biomastera ? Ilością łożysk ? To lepsza-mocniejsza konstrukcja od biomka ? Czy raczej nie koniecznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 co do wytrzymalosci to raczej jeden pies, stradic jest za to lzejszy od biomka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Hmm ciekawe ..bo jeśli tak to wziął bym go sobie od dawka1 na próbę . W sumie nie jest drogi Ale pytanie tylko czy rozmiar 4000 wytrzyma nocne woblerowanie sandaczowe .... W sumie cena bardzo podobna - biomek czy stradic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 wez pod uwage ze stradici od dawka sa eu czyli z wyzszym przelozeniem, ja osobiscie nie mam przekonania/potrzeby do uzywania HG/XG kolowrotkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 W sumie racja - na takie łowy 4:8 spokojnie wystarczy. A Ty kolego długo łowisz na swojego ? W jakich warunkach ? Duża rzeka ?? Jakie przynęty ? Jak się sprawdza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Kreciłem wczoraj w sklepie tymi modelami czyli Stradic FK i Biomaster FB.Na koniec porownalem sobie z Stradikiem FJ i jak dla mnie ten ostatni wydawal sie najciekawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi