MefistoFishing Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 http://www.mefistofishing.pl/shimano-complex-ci4-2500hgs-f6-p-1157.html to ten? nie to stary model, już niedostępny tak naprawdę..wszystkie nowe modele będę wprowadzał w lutym ...nowy jest taki: http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/4649 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 A czy ktoś już widział np. Stradici od nowegodystrybutora ? I jakie ceny?Na FB chwalą się ,że już są w sklepachw całej Polsce! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 To nadal takie same Stradiki, Biomaster FB nadal w ofercie mimo iż niektórzy Jerbaitowcy go uśmiercili niedawno :-)))) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Biomaster FB jest w ofercie EU ale do wyczerpania zapasów tak samo jak sustain FG.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Biomaster FB jest w ofercie EU ale do wyczerpania zapasów tak samo jak sustain FG....Tak porównując oba modele co można o nich napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Pewnie to że będą niebawem osiągać niebotyczne kwoty jak wszystko " co było i się skończyło " bo w końcu wszystko co nowe jest bleeeee Edytowane 7 Lutego 2017 przez FlyFisherman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Tak porównując oba modele co można o nich napisać. że sustain ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Też wolę brunetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 A ja wolę tą, która jest lepsza w łóżku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Hmmmmm z gaciami opuszczonymi do kostek ???? Edytowane 7 Lutego 2017 przez FlyFisherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Też wolę brunetki A ja wolę tą, która jest lepsza w łóżku.Hmmmmm z gaciami opuszczonymi do kostek Nudzi Wam sie, czy nie macie gdzie z krzyża spuścić? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Napisałem że wolę brunetki ,w sensie że lubię czarny kolor i w tym kolorze kołowrotki lepiej wyglądają.Wcześniej zadałem konkretne pytanie na które dostałem dość luźną odpowiedź i jakoś nie dramatyzowałem. A czy Mi się nudzi ,to nie nudzi Mi się. Ja akurat nie mam problemu jeśli chodzi o ostatnią część pytania.A trochę humoru nikomu nie poszkodzi."Nic co ludzkie nie jest nam obce". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Mój wpis był metaforą. Przykro mi @Żbiku, że nie zrozumiałeś. ...a odnośnie Twojego pytania to .... nie mamy gdzie ...do Gdańska za daleko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Teoretycy gawędziarze i fachowcy od Stradikow JDM... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Fachowcem nie jestem i nigdy tego nie pisałem .Ja przynajmniej mam Stradica o którym mowa w tym wątku, także w Moim przypadku opcja teoretyka odpada ,gawendziarzemi to jest większość z nas ,to jest wpisane na stałe do tego hobbi. A kolega to na podstawie jednego wpisu ocenia osobę ,wybitny talent psychologiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 panowie który model polecacie???4000 FJ VS 4000XGzastosowanie-młynek pod Bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Jak zależy Ci na niższej wadze i nie przeszkadza brak zapasowej szpuli to wziął bym FK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 zależy mi żeby troche posłuzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Przy odpowiednim traktowaniu myślę, że oba "pociągną" dobrych kilka sezonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Czy płytka szpula 2000S wejdzie na 2016 stradica CI4+ 2500 ? Edytowane 15 Lutego 2017 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Czy płytka szpula 2000S wejdzie na stradica CI4+ 2500 ? nie ma szpuli 2000S jest 2500S albo C2000S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 i C2500S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 i C2500S no tak, ale u nas nikt tej wersji raczej mieć nie będzie...chyba, że ruskie bo ktoś pytał o to ze dwa dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 i C2500S C2500HGS to ja mam swojego Vańka...wyjątkowo zacny rozmiar i młynek nawet tołpygę 20,5 kg kolega wyholował na mój taki zestaw poza tym C2500HGS suuuper na pstrągi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 nie ma szpuli 2000S jest 2500S albo C2000SCzy płytka szpula C2000S wejdzie na stradica CI4+ 2500 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi