dreadknight Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Ja ten biały plastik w stadicu wywaliłem i dobrze mi z tym . Fajne te opaski ale jak daiwe założyć na szpulę shimano ? Edytowane 18 Stycznia 2017 przez dreadknight 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Też z Biomastera 4000 wywaliłem te podkładkę bo ni cholery nie dało rady zawinąć tam trociowej żyłki 0,28 czy 0,30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Panowie, ta biała podkładka jest właśnie po to, aby przy cienkich żyłkach ją zostawić i nie będzie koniec żyłki się wysuwał spod klipsa. Przy grubszych żyłkach usuwamy podkładkę, aby można było zakleszczyć pod klips większą średnicę linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Ale zawsze przy cienkiej żyłce / plecionce można dwa trzy razy omotać i też się trzyma. Patent bez sensu wg mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altumhandmade Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Bardzo fajny kręciołek. Lekki i fajnie wykonany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) zna Ktoś może wymiary #89 i #79 ? http://fservice.shimano.co.jp/part/pdf/03490.pdf Edytowane 20 Stycznia 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 sorrki 91 i 81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Wchodzą tam łożyska MR63 3x6x2.5mmMR52 2x5x2.5mm Oprócz łożysk trzeba pobawić się dodatkowo podkładkami a z doświadczenia szczerze powiem Tobie że podmiana tulejek na łożyska nic nie wnoszą.Ale jeśli chodzi Tobie tylko i wyłącznie o wymiary to w poniedziałek moge to sprawdzić. Edytowane 21 Stycznia 2017 przez FlyFisherman 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Kuba nie zgodze się że podmiana nic nie wnosi. Wnosi poczucie psychiczne ( jeśli są to jeszcze Ezo Smr to hu huuuuu , psychiczny helikopter ) :-).Poza psychiką nic :-) i bez szans na odczucie że lepiej kręci :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 no to nie ma sensu, kołowrotek i tak będzie mało używany, więc ze względów "technicznych" również tylko w knob i szpulkę (+ carbontex), bo to ma być UL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Gdzie mozna kupic carbontex na podkladki do stradica ci4+ fa? Wysłane z mojego K10000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 http://allegro.pl/carbontex-na-hamulec-100-carbon-grubosc-0-85mm-i6471062431.html - popytaj o różne grubości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 http://www.ebay.com/itm/111802489751?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Od niedawna stałem się posiadaczem modelu 2500HG .Jeszcze nie miałem okazji nim połowić ,ma dołożone łożysko pod szpulę i do knoba czy coś to dało ,nie wiem ,nie mam porównania z org.,został też przesmarowany zanim go dostałem.Tak na sucho nie w "fotelu" szumi ,ale w ramach przyzwoitości ,kręci całkiem nieźle .Lecz dopiero opinie znad wody pozwolą ocenić kołowrotek właściwie ,wtedy będzie można coś więcej o nim powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 panowie a czy stradic fj to również model z 2015roku???i czym on własciwie się rózni o tej wersji jdm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Model FJ jest na rynku już ładnych pare lat i wypadł już z oferty.Od wersji obecnej i JDM różni się wszystkim bo to zupełnie inna konstrukcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 na korzyść jdm oczywiście?a cena to +- 150zł róznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) fj to wersja usa szybko sie rozeszly, zbieral dobre opinie Edytowane 22 Stycznia 2017 przez Negra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) fj to wersja usa szybko sie rozeszly, zbieral dobre opinie nic szybciej jak każda inna wersja się nie rozeszła...produkcja w shimano jest klasyczna...co 3-4 lata nowa wersja i tyle...popyt nie ma tutaj znaczenia Edytowane 22 Stycznia 2017 przez MefistoFishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Czy ktoś wie, jaki rozmiar ma łożysko pod pinionem w Stradicu Ci4+ 2500FB? W 1000 jest 5x8x2,5 ale nie mam możliwości zmierzenia rozmiaru w 2500... Z góry dzięki za wszelkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebus Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Żbiku na moje to będzie identyczne. Na 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Oba łożyska na 100% są takie same 5x8x2.5mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Dzieki za info. Dzis rozkrecilem 2500 i faktycznie jest takie samo jak w 1000. W obu to łożysko dziwnie głośno pracuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Kuba po wymianie się uciszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Znajdź 3 szczegóły różniące te obrazki Dla wyjaśnienia: po prawej Stradic Ci4+ 2500FB ze szpulką od Vanquish 2500S '16 i korbą 45mm od Vanquish 2500 '16, dołożone 3 lozyska (knob, pod szpule, na dol worma), obecnie 9+1. Masa 178g. Edytowane 2 Lutego 2017 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi