miramar69 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Wiadomo już z czego jest wykonany korpus??? - (ALU<MAGNEZ< HYBRYDA< GRAFIT) ??? - I co to takiego to HAGANE??? Edytowane 28 Czerwca 2015 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Wiadomo już z czego jest wykonany korpus??? - (ALU<MAGNEZ< HYBRYDA< GRAFIT) ??? - Czyli co to takiego to HAGANE???http://jerkbait.pl/topic/50559-shimano-twin-power-15/page-6#entry1599947 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/50559-shimano-twin-power-15/page-6#entry1599947Czyli ostatni człon pytania (HAGANE) mamy z głowy , ale co na pierwsze pytanie powiecie "moi myli panstwo" - bo z ryżu chyba tego nie zrobili ??? Edytowane 28 Czerwca 2015 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Mi się wogóle ten stradic nie podoba, znacznie ładniejszy jest FJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) No bo ten Stradic to taki jest właśnie ... Edytowane 30 Czerwca 2015 przez malinabar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Czyli ostatni człon pytania (HAGANE) mamy z głowy , ale co na pierwsze pytanie powiecie "moi myli panstwo" - bo z ryżu chyba tego nie zrobili ???Hagane to poprostu wymyslna nazwa dla aluminium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 No tak ,ale to HAGANE to wywnioskowałem tyczy się przekładni raczej???? ,a mnie chodzi o materiał z którego zrobiono obudowę kołowrotka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 "Stradic 2015 nie korzysta CI4 +" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Po masie patrząc to raczej musi metal będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 zarowno rotor i obudawa sa hagane, jak na moje oko calkiem ciekawa budzetowa opcia sie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 będzie dobry do feedera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Jakby był cały z amelinum superhiperhagane to ważył by pewnie ze 320gr. Przypuszczam, że będzie to taki new biomaster czyli pół obudowy alu, a reszta plastikfantastik, co nie zmienia faktu, że mi się podoba i go kupię Nawet szpulke ma ładniejszą od Tp15... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 mnie zastanawia dlaczego w eu tylko hg wersje :S, na spinning dla nie-harkorow tez powinnien byc ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Ja bym postawił na body z hagaragasraga.... a rotor z jakiegoś tam grafitorafenu ,ale to mnie się tak wydaje.Czy tak to jest ???? Edytowane 30 Czerwca 2015 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 nie wiem, to tłumaczenie google, to masakra, trudno złapać składnie, nawet jak się tłumaczy na angielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 zarowno rotor jak i obudowa sa hagane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Miałeś to w rekach, skoro tak mówisz ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Miałeś to w rekach, skoro tak mówisz ????z filmu tak wynika... "Hagane body" Edytowane 1 Lipca 2015 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Ciekawy jestem czy korba podparta jest dwoma łożyskami ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 jeszcze nie mam ale na oficjalnej stronie jest jasno napisane http://fish.shimano.com/content/sac-fish/en/home/products/fishing-reels/spinning/stradic.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Ciekawy jestem czy korba podparta jest dwoma łożyskami ?Skoro ma Xshipa to musi tak być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 http://tv.shimano.co.jp/movie/promotion/promotion2015_hagane/?_ga=1.237585088.1167181324.1309840099W minucie 1,25 widać ,że to łożysko , ale 1,26 to też łożysko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3siU Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Na stronie Tackletour jest dostepna recenzja nowego Stradica, ktory ma zadebiutowac na tegorocznych targach ICAST w USA. Ponizej link: http://www.tackletour.com/previewshimanostradicfk.htmlPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 orietuje sie ktos jakie sa roznice miedzy biomasterem a nowym stradiciem? jak na moje krzywe oko to sa bardzo podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Stradic ma hagen gear, free body, coreprotect, - czyli przekladnia hagen, inne umiejscowienie walka posuwu szpuli i lepsze zabezpieczenie przed woda :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi