Rheinangler Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Komentarz jest wysoce zbyteczny....http://wedki.pl/content/70-ksiazka-wedkarz-doskonaly 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bander Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Jest nakład 150szt, wiec najdalej z drugiej setki .... cytując: "Pierwsze polskie wydanie w nakładzie 500 numerowano maszynowo egzemplarzy" jednak będzie chyba z trzeciej setki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pasta Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) .... cytując: "Pierwsze polskie wydanie w nakładzie 500 numerowano maszynowo egzemplarzy" jednak będzie chyba z trzeciej setki Kurde... to gdzie ja te 150szt wyczytałem... W każdym razie moja była kupiona na początku lipca i jest to numer 116, ale w sumie, jakie to ma znaczenie Książkę fajnie się czyta, polecam Ediat: już wiem gdzie... tam gdzie jest "cena" Edytowane 27 Lipca 2015 przez Pasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bander Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 @Pasta - Jak piszesz - dla zwykłego zjadacza chleba raczej nieważny jest numer (a przynajmniej ma znaczenie marginalne).Ważne aby przeczytać...Niesamowite jest to, że książka zeszła obecnie w ilości ok 200 egzemplarzy... w zasadzie jest to nawet przerażające. Piszę oczywiście o swoich odczuciach.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert.bednarczyk Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Też mi gdzieś przemknęło 150 egz., ale mam wszystko zweryfikowane na bieżąco. Nakład 500 egz. i z pewnością w siedzibie pracowni Kawalców w Lublinie przy ul. Wapiennej 10 K książka jest nadal dostępna. Podoba mi się, że w moim mieście taki rarytas wydano, choć rzeczywiście trochę zastanawia umiarkowane zainteresowanie. Z drugiej jednak strony sam dowiedziałem się o książce dopiero dziś i w okolicznościach dość przypadkowych, więc zakładam, że grono potencjalnie chętnych, a nie mających świadomości, jest spore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Ja o książce dowiedziałem się ze wstępniaka Jacka Kolendowicza w WŚ 8/2015. (poszukajcie jakiejś wzmianki w WW )Kiedy kupowałem swój egzemplarz to rozmawiałem z Panem Kawalcem ...na promocji, na którą byli zaproszeni włodarze z PZW nikt się od nich nie pojawił ...bez komentarza... Edytowane 27 Lipca 2015 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lars Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Ja o książce dowiedziałem się ze wstępniaka Jacka Kolendowicza w WŚ 8/2015. (poszukajcie jakiejś wzmianki w WW )Kiedy kupowałem swój egzemplarz to rozmawiałem z Panem Kawalcem ...na promocji, na którą byli zaproszeni włodarze z PZW nikt się od nich nie pojawił ...bez komentarza...Oj, nie wywołuj wilka, przepraszam Sławka z ... Bo znów się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert.bednarczyk Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 No to mam swojego Waltona nr 163. Wstęp przeczytany i wyrywkowo trszkę o "angolskich" pstrągach też. Trochę jestem rozczarowany, że nic nie migę znaleźć o wędce Orvis Helios 2, kołowrotku Hatch Finatic...... i ciuchach od Simmsa, ale może jakoś to przeboleję ......Jak oni sobie radzili bez sprzętu za parę tys. PLN ...... pojęcia nie mam . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bander Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 No to mam swojego Waltona nr 163. Wstęp przeczytany i wyrywkowo trszkę o "angolskich" pstrągach też. Trochę jestem rozczarowany, że nic nie migę znaleźć o wędce Orvis Helios 2, kołowrotku Hatch Finatic...... i ciuchach od Simmsa, ale może jakoś to przeboleję ......Jak oni sobie radzili bez sprzętu za parę tys. PLN ...... pojęcia nie mam . Nie radzili... po prostu łowili i dobrze się bawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 martom Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) Witam ponownie Znalazłem m.in. na tym forum wzmianki, a przez wujka G. taki link http://www.sggw.pl/aktualnosci/quot-wedkarz-doskonaly-quot Dalej szukając dotarłem do strony gdzie można kupić książkę.Zamówiłem dzisiaj i jestem zaskoczony, że bez problemu jest dostępna (500 egzemplarzy wydane).Jeśli to Biblia dla wędkarza to...Nie wiem co o tym sądzić. Edit. Wpis został przeniesiony przez prawdopodobnie moderatora, choć uważam, że ta książka zasługuje na osobny temat i dlatego taki założyłem. Przepraszam Ja przepraszam, nie zauważyłem dedykowanego wątku, przeniosłem@Jano Edytowane 5 Lutego 2018 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 martom Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Kto nie ma ochoty kupić i czytać to taki skrócik, który mnie zachęcił i rozbawił jako że próżniakiem jestem https://kultura.onet.pl/fragmenty-ksiazek/zycie-prozniaka/8be7yll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 martom Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Mam i ja.Egzemplarz o numerze 385 otrzymany dzisiaj.Przeczytałem na tą chwilę wstęp i trzy rozdziały.Tego się spodziewałem.Podziękowania dla Pana Stanisława Ciosa i dla wszystkich, którzy przyczynili się do wydania "Wędkarza Doskonałego". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DominikSy. Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 martom , no popatrz , a ja mam tą wspaniałą książkę od ok 2-3 tyg i numer 386 heehe. Pozycja obowiązkowa w wędkarskiej biblioteczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pendergrast Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 martom , no popatrz , a ja mam tą wspaniałą książkę od ok 2-3 tyg i numer 386 heehe. Pozycja obowiązkowa w wędkarskiej biblioteczceDlatego, że nie ma jednego miejsca dystrybucji... Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kefaspirit Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) Właśnie przeczytałem wstęp mojego egzemplarza nr. 409. Ogólnie jestem pod wrażeniem. Musiało minąć ponad 300 lat by ukazało sie polskie tłumaczenie... Jest w tym jakaś metafizyka. Wielki szacunek dla tłumacza Pana Stanisława Ciosa i współpracowników! Edytowane 25 Lutego 2018 przez kefaspirit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dreadknight Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Czy można jeszcze gdzieś dostać książkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pendergrast Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Ja zamawiałem u Pana Kawalca http://wedki.pl/wedki2017/?p=143 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rheinangler
Komentarz jest wysoce zbyteczny....
http://wedki.pl/content/70-ksiazka-wedkarz-doskonaly
Top użytkownicy dla tego pytania
8
7
5
4
Popularne dni
27 Lip
9
16 Cze
6
26 Lip
4
22 Lip
4
Top użytkownicy dla tego pytania
Rheinangler 8 odpowiedzi
Sławek Oppeln Bronikowski 7 odpowiedzi
BOB1 5 odpowiedzi
Friko 4 odpowiedzi
Popularne dni
27 Lip 2015
9 odpowiedzi
16 Cze 2015
6 odpowiedzi
26 Lip 2015
4 odpowiedzi
22 Lip 2015
4 odpowiedzi
Popularne posty
Rheinangler
Fajnie, że wstawiłeś zdjęcia Paweł niestety mimo tego, że otrzymałem zaproszenie nie mogłem z niego skorzystać i w ostatniej chwili musiałem odwołać lot... Szkoda,- bo nie prędko nadarzy się okazja
Rheinangler
Tylko dla tego to Kuba napisałem, bo zobaczyłem w Twoim poście iskierkę czegoś więcej niż zdobywania sprawności łowienia. Bez tej sprawności nie ma oczywiście "wędkarza kompletnego" czy doskonałego, a
Rheinangler
Pisząc tego posta pisałem go nie do tych co szukają; - największej ilości złowionych ryb czyli zawodników jawnych i ukrytych - największych ryb - najlepszego sprzętu a na 1000% nie do tych sprytnych,
Opublikowane grafiki
66 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi