Darecki Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Koledzy, proszę o opinie o silnikach Haibo, nowość z Tokareksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Triple Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Dokładnie. Miałem ten bezpiecznik (automat 60A) i poszedł w kosz. Jak go rozbebeszyłem, to się okazało, że się zaczął plastik / obudowa w środku topić. Ludzie nie zakładajcie tego badziewia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 scOOtt Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 To jest fabryczny bezpiecznik w tych silnikach czy jakiś dokładany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacky X Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 To jest fabryczny bezpiecznik w tych silnikach czy jakiś dokładany ? Dokładany. Wyposażenie łódki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacky X Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Jak pływam 5km/h jest Ok. Jak idę pełnym ogniem czyli ponad 6km/h bezpiecznik wyłącza prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 jak popatrzysz w parametry, to na wersji sport bierze 65A, a bezpiecznik masz 60A, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bulionn Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 U mnie to samo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacky X Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 I jak sobie z tym poradzić ? Dzwoniłem do FOX , mówią że instalacja to wytrzyma ale mocniejszych bezpieczników w handlu brak. I twierdzą, że żaden inny silnik takiego prądu nie bierze i są zaskoczeni takim stanem rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 (edytowane) wujek google pomoże, a to że brak w handlu to mnie rozśmieszyłeśbyły na allegro, są na aliexpress,tu link do topikowego ale sa i automatycznehttp://boatshop.pl/product/4183/bezpiecznik-lofrans-70a-sm.html Edytowane 18 Lipca 2019 przez wuran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 @jacky ... idz do sklepu motoryzacyjnego i kup bezpiecznik w obudowie topikowy , wez 1 na zapas, przyklej tasma na kablu i tyle. Bedzie taniej, pewniej i szybciej niz te wynalazki z napsiem marine 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacky X Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 wujek google pomoże, a to że brak w handlu to mnie rozśmieszyłeśbyły na allegro, są na aliexpress,tu link do topikowego ale sa i automatycznehttp://boatshop.pl/product/4183/bezpiecznik-lofrans-70a-sm.htmlNo właśnie ten zamówiłem W FOX powiedzieli , że 60A to max ale prawdopodobnie w tym typoszergu bezpiecznika. Inne firmy robią takie do wind elektrycznych kotwicy. Od 200zł do 450zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacky X Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Zmieniłem bezpiecznik i problemu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bulionn Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Na jaki co z gwarancją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 scOOtt Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 (edytowane) .odpowiedź już znalazłem - proszę o usunięcie Edytowane 24 Lipca 2019 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianN Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Witam. Jak się ma sprawa gwarancji haibo w PL? Szybko odsyłają? Mam swojego m150 od maja i nie trzymie wogole prędkości :/ sam przyspiesza, często też śruba się kręci mimo że manetka na 0 jest :/ Mój poprzedni silnik osapian nie miał takich problemów teraz żałuję że zmieniłem na tego chińczyka :/ dodam że za moją namową kupił kolega w czerwcu i jemu wysiadły biegi wsteczne :/ załączają się od połowy i przerywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suszek Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Właśnie i ja oddałem ta sama wada,jak się okazuje czekają na części, duża część silników przyszła wadliwa, ogólnie jest słabo czekam już 1,5 miesiąca totalna porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Właśnie i ja oddałem ta sama wada,jak się okazuje czekają na części, duża część silników przyszła wadliwa, ogólnie jest słabo czekam już 1,5 miesiąca totalna porażka.Licha pociecha, ale zawsze: ja i @ siarq mieliśmy równie grube historie z serwisem swych silnikow i ich osprzętu - sporo droższych. Jeżeli jest bubel, to nie ma zmiłuj, nie zna ceny ani firmy. Trzeba czekać i zapijać smutki... Wysłane z mojego moto e5 plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarMilo Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Panowie potrzebuje ta wtyczkę co jest przy silniku... Chcialbym ja zarobić na kabel do ładowarki tak aby można było ładować przez podpięcie kabla... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaZadzwoń do dealera pewnie sprzeda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Drac Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 https://allegro.pl/oferta/kostka-zlacze-typ-anderson-sb50a-16mm2-szara-7879244780 KOSTKA ZLACZE TYP ANDERSON SB50A 16mm2 SZARA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianN Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Właśnie i ja oddałem ta sama wada,jak się okazuje czekają na części, duża część silników przyszła wadliwa, ogólnie jest słabo czekam już 1,5 miesiąca totalna porażka.Jutro silnik pakuje i zamawiam kuriera. Nie uśmiecha mi się czekać 2 miesiące na zwrot silnika :/ Sezon jesienny się zbliża wielkimi krokami :/ Ale cóż poczekam max miesiąc, a później do rzecznika praw konsumentów i zwrot kasy za silnik. Już to przechodziłem rok temu, gdyż reklamowałem wędkę która była na gwarancji 3 miesiące :/ Wtedy bym kupił znowu Haswinga, a nie ten badziew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Drac Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Podobno była jakaś trefna partia. Sporo skarg w jednym momencie.Sklepy powinny od ręki wymienić silnik lub tą część wadliwą - tak uważam. Bez zbędnego przeciągania - przeciez bez silnika to jak bez ręki. Mój śmiga bez problemów. Jestem mega zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 tylko skelpy maja to ogolnie gdzies , oni sprzedaja towar a reklamacje sa odsylane do gwaranta/serwisu...jesli serwis jest sprawny to idzie szybko a jak niema czesci badz ktos ma jakies widzimisie to sie sprawy ciagna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianN Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Podobno była jakaś trefna partia. Sporo skarg w jednym momencie.Sklepy powinny od ręki wymienić silnik lub tą część wadliwą - tak uważam. Bez zbędnego przeciągania - przeciez bez silnika to jak bez ręki. Mój śmiga bez problemów. Jestem mega zadowolony.Nie chwal dnia przed zachodem słońca, kolega też tak chwalił, a jak się wymieniliśmy silnikami to się okazało że na wstecznych jest u niego coś bardzo nie tak, a teraz do mnie dzwonił że zaczyna się dziać w jego m150 to co u mnie czyli śruba się kręci czasami jak manetka jest na 0. Za tydzień zadzwoni i pewnie powie że prędkości nie trzymie ogólnie zauważyłem że do 10-15 wyjazdów jest ok, a później czary, bo znakowy kupił w maju a dopiero teraz zaczął pływać intensywnie bo miał wolne, wcześniej był tylko kilka razy na testach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Drac Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Spoko, moj od zeszłego roku pływa.Sporo na jesieni, w tym roku tez wiele razy. Myślę że trafiłem silnik z dobrej partii .....mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianN Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Silnik już do mnie wrócił z naprawy gwarancyjnej, czyli bardzo szybko po 3 dniach od wysyłki w weekend albo za tydzień będzie czas na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wiciu 1982 Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Ja mam M200 i też wyślę na gwarancję silnik nagle sie rozłącza, bez względu czy płynę na maxa czy delikatnie. Muszę chwilę odczekać i można płynąć dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Darecki
Koledzy, proszę o opinie o silnikach Haibo, nowość z Tokareksu.
Top użytkownicy dla tego pytania
73
26
25
24
Popularne dni
20 Mar
27
9 Cze
25
8 Sie
22
14 Mar
16
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 73 odpowiedzi
suhhar 26 odpowiedzi
godski 25 odpowiedzi
rafuss 24 odpowiedzi
Popularne dni
20 Mar 2016
27 odpowiedzi
9 Cze 2018
25 odpowiedzi
8 Sie 2016
22 odpowiedzi
14 Mar 2016
16 odpowiedzi
Popularne posty
and66
Witam drugi akumulator połączony równolegle tego samego typu i podobnym stanie zużycia będzie jak najbardziej OK da Ci to większy komfort bo nie będziesz musiał pilnować każdego akumulatora osobno no
rafuss
A więc już nie stoję przed wyborem, ponieważ zakupiłem silnik Haibo M150 w firmie Tokarex. Oczywiście zdjęcia filmy i testy będą z tym, że dopiero na wiosnę. Mogę tylko w kilku słowach napisać moje os
siarq
Trend jest dziś wszędzie taki ze interes ma się kręcić , niestety. Kiedyś była pralka Frania 20 lat kręciła i było spoko łożysko się zmieniło i dalej ogień. Dziś automaty po 5 latach zaczynają gnic i
Opublikowane grafiki
612 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi