Skocz do zawartości
  • 0

Silniki Haibo

Darecki

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

wujek google pomoże, a to że brak w handlu to mnie rozśmieszyłeś

były na allegro, są na aliexpress,

tu link do topikowego ale sa i automatyczne

http://boatshop.pl/product/4183/bezpiecznik-lofrans-70a-sm.html

No właśnie ten zamówiłem :D

W FOX powiedzieli , że 60A to max ale prawdopodobnie w tym typoszergu bezpiecznika. Inne firmy robią takie do wind elektrycznych kotwicy. Od 200zł do 450zł

• 0

Witam.

Jak się ma sprawa gwarancji haibo w PL? Szybko odsyłają? Mam swojego m150 od maja i nie trzymie wogole prędkości :/ sam przyspiesza, często też śruba się kręci mimo że manetka na 0 jest :/ Mój poprzedni silnik osapian nie miał takich problemów :( teraz żałuję że zmieniłem na tego chińczyka :/ dodam że za moją namową kupił kolega w czerwcu i jemu wysiadły biegi wsteczne :/ załączają się od połowy i przerywają.

• 0

Właśnie i ja oddałem ta sama wada,jak się okazuje czekają na części, duża część silników przyszła wadliwa, ogólnie jest słabo czekam już 1,5 miesiąca totalna porażka.

Licha pociecha, ale zawsze: ja i @ siarq mieliśmy równie grube historie z serwisem swych silnikow i ich osprzętu - sporo droższych. Jeżeli jest bubel, to nie ma zmiłuj, nie zna ceny ani firmy. Trzeba czekać i zapijać smutki...

Wysłane z mojego moto e5 plus przy użyciu Tapatalka

• 0

Panowie potrzebuje ta wtyczkę co jest przy silniku... Chcialbym ja zarobić na kabel do ładowarki tak aby można było ładować przez podpięcie kabla...

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Zadzwoń do dealera pewnie sprzeda..

• 0

Właśnie i ja oddałem ta sama wada,jak się okazuje czekają na części, duża część silników przyszła wadliwa, ogólnie jest słabo czekam już 1,5 miesiąca totalna porażka.

Jutro silnik pakuje i zamawiam kuriera. Nie uśmiecha mi się czekać 2 miesiące na zwrot silnika :/ Sezon jesienny się zbliża wielkimi krokami :/ Ale cóż poczekam max miesiąc, a później do rzecznika praw konsumentów i zwrot kasy za silnik. Już to przechodziłem rok temu, gdyż reklamowałem wędkę która była na gwarancji 3 miesiące :/ Wtedy bym kupił znowu Haswinga, a nie ten badziew :P

• 0

Podobno była jakaś trefna partia. Sporo skarg w jednym momencie.

Sklepy powinny od ręki wymienić silnik lub tą część wadliwą - tak uważam.

Bez zbędnego przeciągania - przeciez bez silnika to jak bez ręki.

Mój śmiga bez problemów. Jestem mega zadowolony.

• Like 1

• 0

Podobno była jakaś trefna partia. Sporo skarg w jednym momencie.

Sklepy powinny od ręki wymienić silnik lub tą część wadliwą - tak uważam.

Bez zbędnego przeciągania - przeciez bez silnika to jak bez ręki.

Mój śmiga bez problemów. Jestem mega zadowolony.

Nie chwal dnia przed zachodem słońca, kolega też tak chwalił, a jak się wymieniliśmy silnikami to się okazało że na wstecznych jest u niego coś bardzo nie tak, a teraz do mnie dzwonił że zaczyna się dziać w jego m150 to co u mnie czyli śruba się kręci czasami jak manetka jest na 0. Za tydzień zadzwoni i pewnie powie że prędkości nie trzymie :P ogólnie zauważyłem że do 10-15 wyjazdów jest ok, a później czary, bo znakowy kupił w maju a dopiero teraz zaczął pływać intensywnie bo miał wolne, wcześniej był tylko kilka razy na testach.