Darecki Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Koledzy, proszę o opinie o silnikach Haibo, nowość z Tokareksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oSCo Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Witam,Szanowni, czy przy obecnych partiach silników Haibo M150 występują jakieś masowe problemy, które były opisywane w tym wątku, w okolicy 25 strony ? Czy to była jakaś felerna seria i obecnie silniki trzymają standard ? Czy może nadal sprawność / trwałość zależy wyłącznie od zakupionego egzemplarza ? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Drac Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Jeżeli nie będzie tu odpowiedzi spróbowałbym pogadać z tokarexem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 @Drac i sądzisz ze dystrybutor prawdę powie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oSCo Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Jeżeli nie będzie tu odpowiedzi spróbowałbym pogadać z tokarexem. Napisałem do Tokarex'u. Poniżej odpowiedź: "Wadliwą serię dostaliśmy ok 1,5 roku temu, problem dotyczył potencjometru. W tej chwili raczej nie ma problemów z tymi silnikami." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zandermafija Opublikowano 13 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Używa ktoś może model D65? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrystianS Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Witam. Panowie czy ktoś wymieniał śrubę w m250 ? Moja przypadkiem pękła i szukam nowej. Może jest jakaś alternatywa do oryginalnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Witam. Panowie czy ktoś wymieniał śrubę w m250 ? Moja przypadkiem pękła i szukam nowej. Może jest jakaś alternatywa do oryginalnej?Niestety tylko Tokarex - miałem ten problem w zeszłym roku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 https://a.aliexpress.com/_vnDUKb Jeszcze tu Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 https://a.aliexpress.com/_vnDUKb Jeszcze tu Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu TapatalkaPrzybliżony termin dostawy 6 październik [emoji33][emoji33][emoji33] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 No to tylko Tokarex Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arto83 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Witam. Pojawił się u mnie taki problem z silnikiem haibo M 150. Silnik po dodaniu,, gazu,, wchodzi chwilę na obroty a potem spada jakby tracił moc i zwalnia mimo ze manetka jest cały czas w tej samej pozycji. Po zjeżdżaniu manetka potrafi wskoczyć na wyższe obroty na chwilę. Na początku myślałem ze moze wina aku bo mam juz go pare lat ale podpiąłem do nowego kolegi i dzieje sie to samo. Czyżby to maksyzmizer? Mial ktos podobny proboem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welfron1 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Może to potencjometr obrotów, u mnie po wymianie podobne problemy zniknęły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arto83 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 A naprawiałeś w ramach gwarancji? Czy na własną rękę? Ja gdzieś zapodziałem kwity ale nie pamiętam też czy już te 5 lat nie zleciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welfron1 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 A naprawiałeś w ramach gwarancji? Czy na własną rękę? Ja gdzieś zapodziałem kwity ale nie pamiętam też czy już te 5 lat nie zleciało.Też zgubiłem papiery, zadzwoniłem do Tokarexu bo tam kupowałem i opisałem problem.Pan który odebrał poprosił o adres do wysyłki i przysłali za darmo.Wymiana pięć minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arto83 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Ok. Dzięki za odp. Też kupowałem w tokarexe więc jutro zadzwonię i może coś pomogą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bulionn Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 U mnie dokładnie tak samo załatwiłem sprawę z haibo działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sych Opublikowano 26 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2024 Witam. Panowie silnik haibo do jednostki 260cm,wystarczy d34? Czy lepiej brać większy? I jaki Aku do tego,chce żelowy ale pojemność? Pływam sam po nie dużych zaporowkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sych Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Witam. Pływam na pontonie 260cm po nie dużych zaporowkach i szukam silnika do jednostki. Wstępnie postawiłem na Haibo z serii d. Jaka wielkość będzie optymalna? 34lbs,44 czy 54lbs?? Aku agm 80 lub 100ah. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ubot Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Bierz najmocniejszy.., przy złej pogodzie zawsze się przyda zapas mocy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2024 54 lbs i 100 ah i pływasz cały dzień bez problemu.34 nadaje się do oczka wodnego koło domu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sych Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Dzięki za odzew. Może ktoś używa/ł Haibo z serii d ? I może napisać coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elpojo Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Po kilku latach bezawaryjnej pracy mój M150 na wyższych obrotach wyłącza się, po przełączeniu na pozycję 0 działa normalnie. Co może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saitt Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Po kilku latach bezawaryjnej pracy mój M150 na wyższych obrotach wyłącza się, po przełączeniu na pozycję 0 działa normalnie. Co może być przyczyną?Potencjometr.Podobno szybko i łatwo można wymienić samodzielnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 To potencjometr, jak na gwarancji to dzwoń do Tokarex. Sprawdź wcześniej czy potencjometr ma połączenie okrągłe czy kwadrat. Wymiana trwa 10 minut. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arto83 Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Potencjometr. Zadzwoniłem do tokarexu, przysłali i wymieniłem sam. Kwestia wypięcia z kostki i wpięcia. Koszt coś kojarzę, że około 100zł z wysyłką wtedy mnie wyszło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Darecki
Koledzy, proszę o opinie o silnikach Haibo, nowość z Tokareksu.
Top użytkownicy dla tego pytania
73
26
25
24
Popularne dni
20 Mar
27
9 Cze
25
8 Sie
22
14 Mar
16
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 73 odpowiedzi
suhhar 26 odpowiedzi
godski 25 odpowiedzi
rafuss 24 odpowiedzi
Popularne dni
20 Mar 2016
27 odpowiedzi
9 Cze 2018
25 odpowiedzi
8 Sie 2016
22 odpowiedzi
14 Mar 2016
16 odpowiedzi
Popularne posty
and66
Witam drugi akumulator połączony równolegle tego samego typu i podobnym stanie zużycia będzie jak najbardziej OK da Ci to większy komfort bo nie będziesz musiał pilnować każdego akumulatora osobno no
rafuss
A więc już nie stoję przed wyborem, ponieważ zakupiłem silnik Haibo M150 w firmie Tokarex. Oczywiście zdjęcia filmy i testy będą z tym, że dopiero na wiosnę. Mogę tylko w kilku słowach napisać moje os
siarq
Trend jest dziś wszędzie taki ze interes ma się kręcić , niestety. Kiedyś była pralka Frania 20 lat kręciła i było spoko łożysko się zmieniło i dalej ogień. Dziś automaty po 5 latach zaczynają gnic i
Opublikowane grafiki
612 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi