Darecki Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Koledzy, proszę o opinie o silnikach Haibo, nowość z Tokareksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dural Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 WitajcieCzy ktoś z użytkowników Haibo M150 powie mi jaki jest zakres regulacji głębokości zanurzenia silnika? Od góry pawęży do osi śruby. Mam łódkę Wigry 355 a wysokość jej pawęży to ok. 42 cm do dna łódki i się zastanawiam jak to się ma do długości kolumny M150 tj. 91 cm. A nie znalazłem nigdzie rysunku wymiarowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ubot Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 Spoko nie martw się, silnik do tej wysokości pawęży będzie aż za długi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dural Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 Spoko nie martw się, silnik do tej wysokości pawęży będzie aż za długi... To wiem . Tylko czy nie aż za długi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ubot Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 W/g mnie przy optymalnym ustawieniu odległości dzielącej dno łodzi od osi śruby kolumna kierownicza z manetką będzie nieco wysoko..Ale co kto lubi itd..Zawsze też (jeśli pływasz po dość głębokiej wodzie) możesz opuścić niżej śrubę.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Delko Opublikowano 22 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Witam potrzebuję zdjęcie silnika dokładnie środka elektroniki serii M 150 lub 200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 invictus Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 Witam. Mam problem z M150. Mianowicie nie może wystartować, po przekręceniu manetki zaczyna się trząść, zaczyna mrugać kontrolka od trybu S i tyle. Silnik nie rusza. Potencjometr wymieniłem, ale nie ma zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 Witam. Mam problem z M150. Mianowicie nie może wystartować, po przekręceniu manetki zaczyna się trząść, zaczyna mrugać kontrolka od trybu S i tyle. Silnik nie rusza. Potencjometr wymieniłem, ale nie ma zmian.Najlepiej oddaj do serwisu... Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mafer Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) Witam. Mam problem z M150. Mianowicie nie może wystartować, po przekręceniu manetki zaczyna się trząść, zaczyna mrugać kontrolka od trybu S i tyle. Silnik nie rusza. Potencjometr wymieniłem, ale nie ma zmian.Odepnij przewody od regulatora i podłącz zasilanie silnika na krótko. W ten sposób dowiesz się czy problem jest z regulatorem czy z silnikiem. Edytowane 6 Grudnia 2024 przez mafer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 binio1111 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 Panowie awaria. Kumpel nieopatrznie oparł się o rączkę silnika jak o barierkę i pekła dolna obudowa Główki. Da radę gdzieś zdobyć tą część??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 binio1111 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Informacyjnie. TOKAREX załatwił sprawę od ręki- Koszt obudowy 100zł. Dla firmy duży + 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 binio1111 Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia HAIBO IPENGUIN P65 GPSŻeby nie zakładać kolejnego tematu zapytam tutaj. Ktoś ma? Szukam informacji od użytkowników. Powoli szukam jakiegoś dziobowca z funkcją kotwicy i tak wpadłem na tego Haibo. Może ktoś podpowie jak to ma wady/zalety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) W cenie takiej samej jak Powerdrive 55 WR to nie wiem czy warto brać pod uwagę... Edytowane 3 Stycznia przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Darecki
Koledzy, proszę o opinie o silnikach Haibo, nowość z Tokareksu.
Top użytkownicy dla tego pytania
73
26
25
24
Popularne dni
20 Mar
27
9 Cze
25
8 Sie
22
14 Mar
16
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 73 odpowiedzi
suhhar 26 odpowiedzi
godski 25 odpowiedzi
rafuss 24 odpowiedzi
Popularne dni
20 Mar 2016
27 odpowiedzi
9 Cze 2018
25 odpowiedzi
8 Sie 2016
22 odpowiedzi
14 Mar 2016
16 odpowiedzi
Popularne posty
and66
Witam drugi akumulator połączony równolegle tego samego typu i podobnym stanie zużycia będzie jak najbardziej OK da Ci to większy komfort bo nie będziesz musiał pilnować każdego akumulatora osobno no
rafuss
A więc już nie stoję przed wyborem, ponieważ zakupiłem silnik Haibo M150 w firmie Tokarex. Oczywiście zdjęcia filmy i testy będą z tym, że dopiero na wiosnę. Mogę tylko w kilku słowach napisać moje os
siarq
Trend jest dziś wszędzie taki ze interes ma się kręcić , niestety. Kiedyś była pralka Frania 20 lat kręciła i było spoko łożysko się zmieniło i dalej ogień. Dziś automaty po 5 latach zaczynają gnic i
Opublikowane grafiki
612 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi