Skocz do zawartości

Bardzo ciężki spinning

Mekamil

Rekomendowane odpowiedzi

nie znam catany, ale chcesz łowić wędka, która kosztuje tyle co jedna przynęta Westina?

No racja ale wiesz jescze kołowrotek musze kupic co podejrzema że też nie bedzie  tani , ciezko może być z hajsem . a nie miałeś do czynienia z deiva procaster spin ? niesty nie mam jej w sklepach w krk a chciałem zobaczyć z bliska co to jest.

a nie miałeś do czynienia z deiva procaster spin ? 

Poszukaj yt kanału Shore Fishing Games, gość z Czarnogóry łowił w Adriatyku jakaś daiwą 40-100g i na jego filmach dość wyraźnie widać jak kij pracuje z przynętą a jak pod rybą.

Nie pamietam czy to był procaster czy megaforce, filmy przed czerwcem ub. roku bo wtedy oberwał piorunem i zmienił kij.

• 4 lata później...

Czołem.

Potrzebuje jako uzupełnienie mojego dotychczasowego kija szczegółowego coś mocniejszego. Powiedzmy od 30-50g do 90-130g.

Kij głównie pod miekkie przynęty. Nie mam preferencji co do rodzaju spinning czy casting. Kij musi być szybki ale nie palowaty z dość delikatnym szczytem. Cena około 1k do 1.3k. Jeśli coś tańszego będzie dawać radę to jak najbardziej. Polecicie coś?

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Czołem.

Potrzebuje jako uzupełnienie mojego dotychczasowego kija szczegółowego coś mocniejszego. Powiedzmy od 30-50g do 90-130g.

Kij głównie pod miekkie przynęty. Nie mam preferencji co do rodzaju spinning czy casting. Kij musi być szybki ale nie palowaty z dość delikatnym szczytem. Cena około 1k do 1.3k. Jeśli coś tańszego będzie dawać radę to jak najbardziej. Polecicie coś?

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

W tym budżecie powinieneś spokojnie zrobić już coś ciekawego w

pracowni. Przemyśl to, ponieważ będziesz miał dokładnie to co chcesz. Napisz do „Profila Nieaktywnego” vel Łukasza Boruckiego - Sparta Rods, dobrze doradzi.

Edytowane przez spinspektor