rognis_oko Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Śmiem donieść, że wczoraj udało mi się złowić życiowego kropka. Nareszcie przekroczyłem swoją magiczną długość 40.Jestem szczęśliwy! p.s. szczegóły w relacji, która ukarze się w przyszłym tygodniu na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Gratulacje! Zapytałbym na co, gdzie itd. ale w takim razie grzecznie poczekam do ukazania się relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Gratulki,wczorajszy dzień był wyjątkowy,a przedewszystkim pstrągi gryzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Łapka SebekPstrążek bardzo ładny,Ja też miałem wczoraj swoją życiówkę,pierwszy raz wyszedł mi do woblerka Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Sebek, wielkie gratulacje. Czekam z wielką niecierpliwością na relację bo z tego co wiem ... to złowienie tego pstrąga jest połączone z fajną historią. Ponadto ... przekroczenie 40cm w mazowieckiej wodzie to historyczne wydarzenie! Gratuluję! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Gratulacje Sebek!!! Czekamy na szczegóły w relacji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Seba, prawie spadłem z krzesła jak się dowiedziałem gdzie tego pstrąga przechytrzyłeś tym większe wyrazy uznania. Tak jak inni z niecierpliwością czekam na relację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Gratuluję @Rognis, Dobrze pamiętam swojego pierwszego pstrąga powyżej 40tu.. Miał dokładnie 48 cm A nie możesz pokazać jakiejś fotki zanim zamieścisz relację z tego wiekopomnego wydarzenia? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Bardzo dziękuję za miłe słowa. Proszę o chwilkę cierpliwości. W relacji dowiecie się jak udało się przechytrzyć tego pstrąga i zobaczycie ładne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 jejejejej gratuluje bracie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 gratulacje! Sebek powinna być zajawka, jak przed premierami kinowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Sebek, nie daj się złamać Zdjęcia w relacji Ja spróbuję opublikować ją od ręki. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Wielkie gratulacje,jak wszyscy czekam na relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 No super. Gratuluje. I gdzie ta relacja, CZEKAMY. Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi