szymi Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam ,ma zapytanie ja te oznaczenia przetłumaczyc , bo mam zamiar kupic kija i jest tak oznaczony 10`012/7-1 1/2 OZ<DPA>TP/MH/XF wydaje mi sie ze jest w tym dlugosc ciezar wyrzutu i krzywa ugiecia??? i czy nada sie to na bolka????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 10`01 - ok. 307cm długości2/7-1 1/2 OZ - c.w. 8-42gMH/XF - medium hard / x-fastNa boleniowaniu cienko się znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Z ciekawosci zapytam - co to za kij? Oznaczenia sa dosc niespotykane...Bardzo szeroki zakres c.w., zeby rozeznac co to jest przydalaby sie moc (LB v kg). Na bolenie czy sie nada? Powinien...z tym ze jakie da rade miotac przynety bedzie wiadomo po srednicy szzcytowki. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 10`01 - ok. 307cm długości2/7-1 1/2 OZ - c.w. 8-42gMH/XF - medium hard / x-fastNa boleniowaniu cienko się znam bardzie by pasowalo MEDIUM HEAVY ale to szczegol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szymi Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 z tego co sie orientuje jest to kij firmy fujitsu,kolegi szwagier chce sprzedac i nie za wiele wiem o tym kiju lecz podobno bardzo mocny i czuły jednoczesnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Fujitsu ? Fujitsu Siemens to niektorzy moi znajomi maja laptopy, ale wedki z takim podpisem nie mialem okazji spotkac. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 bardzie by pasowalo MEDIUM HEAVY w sumie tak, medium ciut konkuruje z hard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Fujitsu ? Fujitsu Siemens to niektorzy moi znajomi maja laptopy, ale wedki z takim podpisem nie mialem okazji spotkac.co ty, k...a, wiesz o dywersyfikacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Trudno mi cokolwiek doradzac w takiej sytuacji... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szymi Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 to jest cos z tej serii http://www.allegro.pl/item907615887_spinning_fujitsu_shogun_ sh_3_05m_12_60g_japonczyk.html tylko ten co mi chłop chce sprzedac jest do 42gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szymi
Witam ,ma zapytanie ja te oznaczenia przetłumaczyc , bo mam zamiar kupic kija i jest tak oznaczony
10`01
2/7-1 1/2 OZ
<DPA>TP/MH/XF
wydaje mi sie ze jest w tym dlugosc ciezar wyrzutu i krzywa ugiecia??? i czy nada sie to na bolka?????
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi