Persi Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Daiwa Tatula około 734 - 750 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubanczyk Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Obecnie mam Tatulę fajny multik ale szukam czegoś innego może jakieś Shimano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Wybieraj między shimano a daiwa tylko i wyłącznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Ja posiadam shimano curado 201e7 i ogarniam nim przynęty do 120 gram, najlzej jak lowilem to relax 4-l i główka 7g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Persi Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Obecnie mam Tatulę fajny multik ale szukam czegoś innego może jakieś Shimano?pytanie było zatem retoryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Masz na giełdzie fajnego shimaniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubanczyk Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 KondzioMówisz o Shimano Curado 201G7 czy Shomano chronarch 201E7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubanczyk Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Nikt nic nie wie o Okumie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exkudlaty Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Mam heliosa air od niecałego roku. Bardzo fajny multik. Najniżej udało mi się zejść do 4 gram plus mały twister, ale to przy bezwietrznej pogodzie. Najciężej 12 gram (ale i został podpięty do kija do 14 gram, więc ciężej nie było sensu). Air chodzi płynnie, cichutko, a plecionkę nawija równo i elegancko. Przez ten sezon żadnych problemów z nim nie miałem.Porównać go mogę tylko z Abu Revo SX 3 Gen, który mam i z heliosa air lżejsze przynęty latają dużo dalej, lepiej leży w dłoni. Minusem jest to, że aby dostać się do magnetycznego hamulca to trzeba zdjąć boczną klapkę, ale po kilkunastu (może kilkudziesięciu) zdjęciach i założeniach klapka nadal przylega równiutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Kolego daj sobie spokój z wynalazkami. Jak koledze radzą. Daiwa, shimano i bedzie dobrze. Na forum jest mnóstwo informacji. Trochę chęci i czasu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubanczyk Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Miałem 2 Daiwy może teraz Shimano coś głównie polecacie? jakieś linki do sklepów czy u nas coś używanego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Kolego z Twoim tępem nic nie kupisz, właśnie koledzy dali cynk że aktualnie wisi na giełdzie dobry sprzęt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 KondzioMówisz o Shimano Curado 201G7 czy Shomano chronarch 201E7?Jeden i drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Gdzieś niżej na giełdzie jest to curado co posiadam za 400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Z tym 120 gramów to chyba lekko przesadziłeś. Ja posiadam shimano curado 201e7 i ogarniam nim przynęty do 120 gram, najlzej jak lowilem to relax 4-l i główka 7g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Kolego wiem jakimi przynetami rzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 ... czy u nas coś używanego ?... z używek to bym proponował "upolować" jakieś revo LT/LT6... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Ok jeżeli łapiesz tak ciężko tym Curado to twoja sprawa .Tylko ja głupi do takich przynęt używam Ryogi 1016 a mogłem kupić Curado za 500 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Tomuś, zgadza się, ale Ryoga cenowo x 3. Swoją drogą też bym nie użył 201 e7 do 120g. klocków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Wiem że x 3 ale to była taka przenośnia. Curado jak i każdym innym multikiem można rzucać 120 gramów ,tylko po kilku wyprawach się rozsypie.To jest multik do 70 gramów max.Takie jest moje zdanie.Tomuś, zgadza się, ale Ryoga cenowo x 3. Swoją drogą też bym nie użył 201 e7 do 120g. klocków. Edytowane 11 Października 2016 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Masz rację. Miałem oczywiście 201 E7 ale się go pozbyłem. Nie leżał mi. Ogólnie wolę Daiwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Łowie tak od lipca i nie zauważyłem żadnej różnicy do dnia dzisiejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Mało tego ostatnio go smarowalem (koniec września) to jak pytałem w jakim stanie jest przekładnia to stwierdził że w takim jakby ktoś ją wczoraj tam włożył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 to w przyszlym roku,w lipcu, luknij czy cos tam z niej zostalo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 A co ma przekładnia do jerkow 120 gramowych ? Czy nawet gum ? Nie doceniacie chyba multikow. Co innego wielkie spinerbaity, woblery sie i inne przynęty stawiające opór. Według mnie nawet za rok przekładnia bedzie dalej w dobrym stanie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi