meme174 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Kij masz dosyc potężny, ale głęboko i ładnie sie ładujący, problem jest w tym ze do przynęt które podałeś pasowały by multiki o oczko mniejsze, rozmiarowo - shimano 51/1001/ 101 w daiwach modele Wielkości 103,105 Moim typem by była Daiwa t3 sv , Daiwa t3 1016 +szpula sv, steez. Pasuje jeszcze Alphas sv, Daiwa ss sv, moze nowe shimano w rozmiarach 70 ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Jak dla mnie to o za mocny kij i za mocne multiplikatory pod takie łowienie. Wybrałbym kij MF, ewentualnie ML z serii Inshore, do tego tak jak pisze meme daiwę. Moze T3 MX? Sam pod takie łowienie właśnie kupiłem Alphasa SV. Mistrzowski do takich celów jest najnowszy CC 101 ale cena zabija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Czy kij za mocny? Dyskutowałbym.To jednouncjówka. Wg. mnie, 30 g to praktycznie koniec jego możliwości rzutowych. Ładnie się gnie i wydaje mi się, że jest stworzony do takich przynęt.Zdaję sobie jednak sprawę, że multiplikatory są "o oczko" za duże.Cena proponowanych modeli jest dla mnie zaporowa. Nie chciałbym na ten cel przeznaczyć więcej niż 800 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Cena proponowanych modeli jest dla mnie zaporowa. Nie chciałbym na ten cel przeznaczyć więcej niż 800 zł.Może zwykła Tatula 100 + plus lekka szpula...w tej cenie chyba dobry wybór,jak nie najlpszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Jeżeli kij jest według Ciebie ok ( miałem kiedyś taki sam nawet i według mnie mozna było jeszcze +15 gramDo tego co pisałeś ) to tak na szybko multiki w budżecie Revo lt6 i cała rodzina podobnych Shimano w rozmiarach 51, 71Daiwa w rozmiarach 103,105 najtaniej td-z stara żabka brzydka, płaska ale ma lekka szpulę gigsa i ładnie lata z tęgo, Daiwa sol używki w przedziale 400-600, alphas 103, i oczywiście t3 Troche tych kołowrotków jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Dziękuję za pomoc. Jest czas, to może trafi się coś ciekawego. Poczytałem trochę i najbardziej podchodzi mi Alpahas 103. Zobaczymy, może gdzieś znajdę. Edytowane 3 Listopada 2016 przez Durzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Durzy, T3 MX kupisz w swoim budżecie. Może wygląda trochę plastikowo, ale w łapie leży dobrze, pod Twoje przynęty będzie idealny, możesz mu zawsze dołożyć lekką szpulkę Ray. Kolega używa i bardzo chwali, szczególnie magnetyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alzak Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Witam, Szukam kolowrotka do wedki ktora planuje zakupic Savage Gear Butch Light 15-42g albo Savage Gear Black Jerk do 60g. Opcje to Daiwa Crossfire 150LQuantum Accurist 501Daiwa Air 100HLDaiwa Laguna 100HL Przynety glownie gumy do 40g i lowienie 80% kanaly. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Witam, Szukam kolowrotka do wedki ktora planuje zakupic Savage Gear Butch Light 15-42g albo Savage Gear Black Jerk do 60g. Opcje to Daiwa Crossfire 150LQuantum Accurist 501Daiwa Air 100HLDaiwa Laguna 100HL Przynety glownie gumy do 40g i lowienie 80% kanaly. Sent from my LG-H815 using Tapatalk pomysl o abu revo...jak cast nie podejdzie latwiej Ci bedzie sprzedac na gieldzie masz stx-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 pomysl o abu revo...jak cast nie podejdzie latwiej Ci bedzie sprzedac na gieldzie masz stx-a Kolega szuka kołowrotka a nie multika... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alzak Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Kolega szuka kołowrotka a nie multika... .Szukam baitcastera ... Jestem nowy w tym temacie takze slownictwo jeszcze ze spina ... Myslalem nad REVO ale troche drogie na probe, co do gieldy to kupowanie nie tak bardzo bo mieszkam w UK. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Kolega szuka kołowrotka a nie multika... . no wymienil w opcjach same multiki, zreszta to dzial baitcasting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) Szukam baitcastera ... Jestem nowy w tym temacie takze slownictwo jeszcze ze spina ... Myslalem nad REVO ale troche drogie na probe, co do gieldy to kupowanie nie tak bardzo bo mieszkam w UK. Sent from my LG-H815 using Tapatalknie znam tych co wymieniles, kup ten ktory CI sie najbardziej podoba jak chcesz tylko sprobowac, a jak juz sprobujesz i cie sie spodoba to zobaczysz ze cena nie bedzie preszkodą wtedy przewertuj forum, tu juz wszystko zostalo napisane (sam tez sie o tym przekonalem)Pozdro! Edytowane 26 Listopada 2016 przez hose4ras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alzak Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 nie znam tych co wymieniles, kup ten ktory CI sie najbardziej podoba jak chcesz tylko sprobowac, a jak juz sprobujesz i cie sie spodoba to zobaczysz ze cena nie bedzie preszkodą wtedy przewertuj forum, tu juz wszystko zostalo napisane (sam tez sie o tym przekonalem)Pozdro!No wlasnie chcialbym kupic dobrze zeby nie kupowac za pare tyg nic nowego... Sent from my LG-H815 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 No wlasnie chcialbym kupic dobrze zeby nie kupowac za pare tyg nic nowego... Sent from my LG-H815 using Tapatalktak jak pisalem nie znam tym multi co wymieniles i nie sadze zeby ktos Ci polecil ktoregoskup revo i juz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alzak Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) A jakie sa opinie na temat daiwa lexa ? Widze ze duzo pozytywnych opini jest na temat tatuli ale roznica w cenie jest dosc duza. Edytowane 26 Listopada 2016 przez Alzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 zobaczysz ze jak spodoba Ci sie zabawa z multikiem to na jednym sie nie skonczyjeszcze bedziesz mial wiele pytan bez odpowiedzi:) zarwij nocke i znajdziesz odpowiedz na wszystko albo nie mysl o tym i kup stx-a, tatula tez bedzie gitara, na ebau za spoko kase mozna dorwac i przysla Ci do UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Ale z tych co wymieniles chyba Daiwa air będzie najlepszy ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alzak Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 zobaczysz ze jak spodoba Ci sie zabawa z multikiem to na jednym sie nie skonczyjeszcze bedziesz mial wiele pytan bez odpowiedzi:) zarwij nocke i znajdziesz odpowiedz na wszystko albo nie mysl o tym i kup stx-a, tatula tez bedzie gitara, na ebau za spoko kase mozna dorwac i przysla Ci do UKSpoko spoko wedek juz w garazu mi sie nazbieralo troche takze wiem mniej wiecej o co chodzi. Drapiezniki to dla mnie zabawa na zimowe weekendy kiedy feederek odatawiony bo za zimno siedziec w jednym miejscu. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 pewnie chodzi o aird, ona kosztuje okolo 400zl, szczerze- wolal bym stx za 450 z gieldy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alzak Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 pewnie chodzi o aird, ona kosztuje okolo 400zl, szczerze- wolal bym stx za 450 z gieldyNie lexa to calkowicie co innego http://www.ebay.co.uk/itm/291905889911 Sent from my LG-H815 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) napisales tez o daiwa air a nie ma takiej wiec napisalem ze pewnie chodzi o aird.... nie waznelexa ciezka ponad 220gr, czemu tak bardzo nie chcesz stx Edytowane 26 Listopada 2016 przez hose4ras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alzak Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 napisales tez o daiwa air a nie ma takiej wiec napisalem ze pewnie chodzi o aird.... nie waznelexa ciezka ponad 220gr, czemu tak bardzo nie chcesz stxCena STX to £150 a lexa £99... Sent from my LG-H815 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 o dżisus...na gieldzie jerkbait masz stx za 450zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Ale kolega pisał że jest z UK i to dla niego problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi