Baart Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Na początku maja tego roku miałem okazję pracować z dla większości już znaną firmą EGO. Przełożyło się to na bieganie z aparatem w dłoni przez 4 dni po 12 godzin. Tułaliśmy się po różnych rzekach pomorza w poszukiwaniu ryb i dobrych kadrów. Zmęczenie dało nieźle w kość, kropasy okazały się wcale niełatwe pomimo obfitych rójek chrusta, czasem nasze rozoryczenie sięgało zenitu. Ale to wszystko jest nieważne. Wieczorne ogniska, zajebiści ludzie i śmiech do łez - to jest ważne.Przed nami druga tura filmowania. Trzymajcie kciuki! https://www.facebook.com/FlyFishingCulture 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Fajno, ale gdzie jest "Getting cultured - 2015"?! Pozdr,Tomasz P.S.: Nie ukrywam że szczerze zazdraszczam "majówki" w towarzystwie Maćka! Ja mam nadzieje że uda mi się z nim ustawić na jesień na "naszej" rzece... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baart Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Fajno, ale gdzie jest "Getting cultured - 2015"?! Tomek, powtarzasz się A tak na serio to dzięki za zainteresowanie. Projekt z Maćkiem jest teraz priorytetem, ale na inne obrazy też przyjdzie pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Czekamy na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi