trout master Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Witam. Czy ktoś z kolegów próbował i ma jakiś sposób na usunięcie starej farby proszkowej z aluminium, grafitu, itp?Chodzi mi o wyczyszczenie i wypolerowanie aluminiowego uchwytu kołowrotka.Szukałem w różnych działach JB ale nic mi nie znajduje. Za wszelkie podpowiedzi z góry dziękuję. Pozdrawiam A.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 podłączę się do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Możesz spróbować elementy aluminiowe podgrzać zapalniczką lub palnikiem na naboje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=5ugx3cNJxx4 Sodowanie - jest sporo firm oferujących tą usługę a taki drobiazg być może zrobią za przysłowiowe piwo. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez Andrzej1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Sodowanie - jest sporo firm oferujących tą usługę a taki drobiazg być może zrobią za przysłowiowe piwo.Ojjjjjj. Dałbym niejedno piwo za wysodowanie uchwytów kołowrotków czy samych młynków aluminiowych. Tak czy siak, dzięki za info. Będę szukał kogoś kto to robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi