pepe_79 Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam,mógłby ktoś zabrać głos w temacie tego multika?Konkretnie chodzi mi o wersję 1000LH. Czy będzie dobry do niedużych jerków typu Slider 7 czy też 10 ?Jak z wytrzymałością, komfortem łowienia i zakresem przynęt? Aha, obok dźwigni zwalniania szpuli ma jeszcze taki pstryczek...Do czego on służy? Pozdrawiam.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Aha, obok dźwigni zwalniania szpuli ma jeszcze taki pstryczek...Do czego on służy? To jest flipping. W trakcie rzutu jego wciśnięcie powoduje blokadę szpuli (jak po przekręceniu korbką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 7 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ja na swoim miałem nawiniętą linke 0,28 i ze Sliderem 10F oraz Fatso 10F było OK. Slider 7 już gorzej, ale grubość plecionki na pewno miała też spory wpływ. Według mnie właściwości rzutowe ma troche gorsze od ABU C3 4601. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Flipping.... W trakcie rzutu jego wciśnięcie powoduje blokadę szpuli (jak po przekręceniu korbką). tzn. że blokuje natychmiast?! czytaj: można odstrzelić przynętę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi