jerry hzs Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Heniutku cos ten kilerek bardzo tajemniczy ...bo nigdzie go nie zauwazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Heniutek fajny żółty kropek na zielonej trawce Szkoda że w połowie zdjęcia wyraźnie widać cień.Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Andrzej,zupełnie sobie nie radzę z aparatem,po za tym zwykle się spieszę i mam obślizłe ręce,jak dodam jeszcze że za pstrągiem chodzę sam,to wszystkie moje fotki będą takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Najważniejsze,żeby jakieś były .Jak nawet będą złe,zawsze można poprawić w ps-ie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 @ Heniutek Gratulacujki pieknie ubarwiony kropek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Jurku,jak bym dokładnie,publicznie pokazał KILLERKA, to pewnie niedługo zabrakło by ryb. Ostatnio kumpel ze Swidwina, oglądał fotkę pstrąga z killerkiem w pysku i całość skwitował pytaniem,czy ty złowiłeś go na kartofla?. Jak jednak chciałbyś to wiedzieć naprawdę,to chętnie ci podam na priv.,przecierz masz do mojej rzeczki parę kilometrów <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 heniutek czy mowa jest o tajemniczym oranżu ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Mifek,ty wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Kartofelek w kolorze oranzu te Twoje pstragi to smakosze-jarosze ...chetnie go zmierze wzrokiem [na priv] jezeli nie robie klopotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 No i ja troszkę zaszalałem. Niestety rzeka okazała się mniej przyjazna niż jeziora ale... Rzeka Pięć pstrążków (niestety do około 30cm - nawet nie mierzyłem) i kilkanaście brań/wyjść. Niestety nic męskiego się nie pokazało. Lampa z nieba i ryby wlazły w najgłębsze doły i nijak nie chciały wystawić nosa. JezioroNatomiast na Piasecznie połowiłem sobie tęczaków (mój największy 60cm), trotek i tylko jednego źródlaka (choć Jacek z Tomkiem nałowili ich multum - może dlatego że łowiłem główinie na twarde przynęty). Do tego 5 szczupłych (niestety o dość kredkowych gabarytach) i ładny okoń 37cm. Zdjęcia wrzucę jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 No baloo,byłeś na piasecznie i nie dałeś znać... nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Mariusz, w końcu uganiałeś się w tym czasie za szczupłymi w Szwecji... Tak jak pisałem rzeka obdarzyła mnie tylko okołowymiarowymi rybkami. Brań bardzo dużo, ale nic męskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 dodatkowo padło kilka szczupaczków - niestety tylko do 50cm i ładny trollingowy okonek (37cm). YO! Ot i cały łykend.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Baloo a jaką rzeczkę w okolicy Piaseczna odzwiedziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 a kto powiedział, że byłą w okolicy Piaseczna?!? <_< Niestety atomowa lampa z nieba przez dwa dni wepchała wszystkie konkretne ryby w najgłębsze doły i zwałki i mimo usilnych prób nie udało się niczego wydłubać. Śmiem twierdzić, że jak tylko spadnie ciepły deszczyk to padnie tam kilka rekordów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Na mojej rzeczce łatwizna,woda spadła kolejne 20 cm,i z namierzeniem pstrągów nie ma kłopotu.Ostatnio złowiłem 2 trzydziestaki i jednego urwałem. . Jednak nie ma się czym cieszyć, bo łatwiznę mają także robaczkarze,którzy bezkarnie penetrują rzekę.Sam nie jestem w stanie nic zrobić,aby ten proceder ukrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Ha! No cóz.. Mój kwietniowy wypad nam ulubiony siurek nie pstrągiem na kiju choć 20-ka za kamieniem widziałem. W zeszłym roku trafił mi się tu 42cm a w tym... No ale było w każdym razie urokliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farti Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Aby coś się działo , pozwolę sobie wstawić mojego 1-go w tym sezonie z mazowieckiej rzeczki . Nie był duży , ale waleczny za dwóch Ps. Mam problem ciąglę z wstawianiem postów.A właściwie z ostatnią fazą,czyli coś na wzór ,,wstaw''lub ,,publikuj''. Do Sławka , ,,rybak'' to 5-cio złotówka była !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Do Sławka , ,,rybak'' to 5-cio złotówka była !! No właśnie nie byłem pwien )))Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Ja wczoraj wybrałem sie na ptrągi i nawet połowiłem. Udało mi sie pierwszy raz złowić komplet potokowców 41, 33.5 i 38 cm, brały na woblerek. Do tego dwie ładne sztuki mi zeszły, a inna ryba sie tylko pokazała i.... olała wobka. Może innym razem weźmie.Ryby pływają dalej, tak że jest jeszcze szansa na spotkanie z nimi, może jak będą miały magiczne 50 cm.. ech marzenia...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 No to piękny wynik. Ja w tygodniu też dobrze połowiłem.Więc wniosek taki, że potoki ostatnio wszędzie dobrze biorą. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Ziuta czy łowiłeś je na rzeczce, na której spotkaliśmy Artura Furdyne?? Czy może innej <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Wreszcie pierwszy pstrag na woblera! Troche podmetniala woda dzis byla na Isli i chyba dzieki temu udalo nam sie skusic kropkowance na cos innego niz muchy. Jednakze najwiekszy z niedzieli skusil sie na sucharka i mial 46cm. Wisnia zrobil mi tez fotke w rajtuzach, przed wyjsciem na scene <_< @heniutek, jak widzisz kapelindo daje moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Piękne kropy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 I ja dziś miałem swoje 5 minut,nr.11 - 39cm.,niby normalka,ale walka jakiej jeszcze nigdy nie widziałem.Ryba zrobiła trzy salta na wysokość ok. metra,jeździła na ogonie,uciekała pod prąd /czyli pod moje nogi/ i z prądem.Myślę że to jest kwintesencja naszego sportu. fotka jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi