rocky Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 A ja Sobie połowiłem wczoraj na mojej tajnej rzeczce na którą jeździ całe trójmiasto <_< Pięć wymiarszczaków od 32 do 42 cm Nawet zrobiłem zdjątka gdyż przedwczoraj nabyłem nową komórę z aparatem Jak wróce z pracy do domu i poczytam instrukcję to wrzucę je do wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 @ Rocky - gratulacje! w okolicach trójmiasta jest więcej dobrych rzek na pstrąga oprócz Wietcisy.. na szczęście nie wszyscy o nich wiedzą, przez co można je uchronić przed presją kłusowników.. szkoda, że w dzisiejszych czasach trzymanie takich łowisk w tajemnicy jest jedynym sposobem na ich ochronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 40 cm szczęścia na suchą jętkę Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Śliczny Thymallus rafale, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Dzięki tym bardziej, że to mój aktualny rekord Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 O kurcze piękne! Gratulacje Rafał. Przyślij mi to górne zdjęcie na maila w oryginalnych rozmiarach. Uczę się nocami photoshopa PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Rafale, moje gratuljacje! fantastyczny thymallus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Rafalku dziekuje po wczorajszym dniu moja szczena wrocila na swoje miejsce i nawet lapie lekki usmiech . Dobrze ze mamy nasze wedkarstwo na Swiatowym Poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Gratulacje Rafał.Piękna ryba i bardzo fajne zdjęcie. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Orion ladna lipek. Ja dzis sobie chumorku nie poprawilem po wczorajszym, a wrecz przeciwnie Owadow masa, ale nic nie zbieralo. Poza tym to skapalem sie caly razem z aparatem i komora. Skandal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Gratulacje!!! Piękna lipionka. Nic dodać nic ująć. W końcu ten lipień jest zdobyczą nieporównywalną do (przyznaję bardzo ładnie ubarwionego) wyżej prezentowanego pstrążka (37cm). Jeżeli masz zdjęcie całego (prostego, bo w grafice nie jestem specem) lipionka to z chęcią ozdobiłbym tak swoje woblerki.Pozdrawiam i życzę połamania kija na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Trochę to trwało zanim rozeznałem sie w obsłudze ale są obiecane zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Nie są może najlepszej jakości ale dopiero sie uczę Tu widać nawet jeteczkę na którą zażarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 A oto i król-42 cm gruby i waleczny, z szacunkiem przerobiłem go na tatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 RockySzczerze mówiąc zdziwiłbym się gdybym w trakcie jętki nie spotkał Cię z muchówką. Zawsze też masz złowione albo namierzone ryby o których ja nawet nie wiem (często tak jest). Jak bardzo bym chciał być dzień przed Tobą na jętce Pozdrawiam PS Mam nadzieję, że kiedyś mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udalo mi sie uratowac aparat i przerzucilem fotki, rowniez te z Polski. Warmia jest piekna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Mial byc czterdziestak, ale zabrakowalo mu ze 3cm Powiem tak, ze tych dwoch dni nad woda nie zamienilbym na nic. Pomimo tego, ze nie bylo duzych ryb, to jednak klimat niepowtarzalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 A dodam,że to już trzeci dzień z rzędu.Istne szaleństwo, codziennie trafaim coś konkretnego Co prawda same lipienie, choć potoki też, ale małe.Ten 40 - stak jest z czwartku, wczoraj w piątek tez połowiłem, a na okrasę taki 36.Dzisiaj był ze mną mój ojciec, bo nie mógł uwierzyć w to co mówię. Brań może nie za dużo ale znowu trafiłem ładnego lipienia, oczywiście pływa dalej Codziennie jest poprostu szaleństwo Tylko nasuwa się pytanie - czemu tak nie ma cały rok ?Prawie eldorado... Na górnej Parsęcie w czwartek pod wieczór roiło się tyle jętek, że w powietrzu kilkaset metrów od rzeki były tego chmuuury. Potwierdzone przez naocznych świadków. Ten kto nie łowi na muchę - może tylko żałować - muwię szczerze.Chciałoby się krzyczeć - chwilo trwaj. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Lukomacie rozpoznaję miejscówki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 @Slawek, ale to juz nie ta rzeka, mowiac wprost: elblazanie i paslekowiczanie skutecznie ja wyczyscili i wiem co mowie, bo nalezalem do Glowacza i widzialem zabierane komplety czterdziestakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farti Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 @Slawek, ale to juz nie ta rzeka, mowiac wprost: elblazanie i paslekowiczanie skutecznie ja wyczyscili i wiem co mowie, bo nalezalem do Glowacza i widzialem zabierane komplety czterdziestakow A czy w okręgu olsztyńskim nie jest 1 sztuka dziennie limitem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 @Slawek, ale to juz nie ta rzeka, mowiac wprost: elblazanie i paslekowiczanie skutecznie ja wyczyscili i wiem co mowie, bo nalezalem do Glowacza i widzialem zabierane komplety czterdziestakow A czy w okręgu olsztyńskim nie jest 1 sztuka dziennie limitem?! @farti, ta woda nalezy do elblaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Właśnie wróciłem z Wdy Rójka jak cholera,jętki aż szumi a ryb brak.Same krótkie i dwa wymiarszczaki.Aż żal patrzeć jak ta rzeka umiera. Kopary i pseudowędkarze-teraz to już agonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Piękne kropki i super zdjęcia. Gratuluję. @Orion, przepiękny lipień i super zdjęcie! Gratuluję życiówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Właśnie wróciłem z Wdy Rójka jak cholera,jętki aż szumi a ryb brak.Same krótkie i dwa wymiarszczaki.Aż żal patrzeć jak ta rzeka umiera. Kopary i pseudowędkarze-teraz to już agonia. @rocky, chcesz powiedziec ze melioruja Wde??? Tak poza tym to chyba za czesto nie pojawiasz sie w pracy podczas jetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi