rocky Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 @ LukoSpójrz do wątku ekologia po polsku w dziale ogólnym-Tam jest link gdzie ujrzysz aktualny krajobraz Wdy powyżej Wojtala W pracy to niestety jestem dużo, siedzę od wczoraj,a dodatkowo czwartek i piątek dyżury,wyjdę do domu po 50 godz. w sobote.Jutro oczywiście nomalnie od rana do 15-tej.Taki żywot lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Nie było mnie jakiś czas, ale na rybki czasami wyskoczyłem.. Woda niska, komary żrą, krzuny po nos, ale tam gdzie jest natleniona woda cuś gryzie.. Jednak modlę się o jakieś deszcze bo jest wciąż szansa, na męskiego kropka, choć już nie wiosennego, a letniego Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 @Efex, gratuluje kropkowańców. Śliczniutkie. Chyba już powinniśmy założyć post letnie pstrągi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 @EfexFajne kropki,przyjemnie się je ogląda bo i już ich dawno na forum niebylo.Niech pada bo nam rzeki wyschną i faktycznie może cosik większego się ruszy.Tymbardziej że do końca sezonu już tak wiele niezostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Hehe, a ja wlasnie tak od kilku dni sie zastanawialem, co sie dzieje z kropkowancami w Polsce i czekalem az ktos sie odezwie. Na razie pauzuje, ale od niedzieli znowu daje czadu <_< Efex to chyba dobry znak, ze pomimo niskiej wody udalo ci sie cos wydlubac. Coraz mniej czasu na poprawienie zyciowki, ciekaw jestem czy dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Taak.. Nie dość, że coraz mniej czasu, to jeszcze ja mam coraz mniej czasu.. Ale będę walczył.. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi