castman Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam mam pytanie czy ten kijek pasuje do multka jaxon xtl. dodam że to wersja jednoczęsciowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 pewnie, że pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castman Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 A zna ktoś może wartość najniższą którą da rade wyrzucic wyrzej wymienionym zestawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 trudno powiedzieć...wartość najniższa zależy od minimum dwóch rzeczy:- odległości na jaką chcesz wyrzucić ową wartość najniższą- umiejętności rzucającego Myślę, że przynętami od kilkunastu gramów powinno się już dać rzucać trochę dalej niż pod nogi...Mi udawało się rzucać z Jaxona XTL gumkami ok. 5-6 cm z główką ok. 8-10 gram na... chyba jakieś 15-20 metrów. Pozdrawiam.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi