Skocz do zawartości

Przynęty na kija do 20gr

kurt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, planuje większy zakup przynęt na kija który niedawno zakupiłem - Mikado Nihonto  3-20 gr

Sprzęt zamawiał będę przez internet -  w mojej okolicy nie ma większego sklepu niestety. Mam już kilka pozycji ale chciałbym się doradzić doświadczonych kolegów co wybrać z woblerów/gum/błystek na w/w kija.

Jeśli to nie problem czy możecie polecić dobry i sprawdzony sklep?

Z tego co widziałem Pirania z Krakowa ma bardzo duży asortyment spinningowy.

Napiszcie dwa słowa od czego zacząć połów okonia/szczupaka/bolenia/klenia itd.

Z góry dziękuję i Pozdr.

Edytowane przez kurt

Jasne, rozumię dlatego napisałem żeby mniej więcej podać co kupić na bolenia szczupaka itd

Na chwilę obecną niestac mnie na zakup kija na szczupaka, sandacza czy okonia.

Kupiłem tego kija bo wydaje mi sie że mogę na niego połapać w miarę różnorodnie. Napewno odpadną spory woblery i gumy 10 cm ale z tego sobie zdaje sprawę.

Rzeka San, mniejsze rzeki w mojej okolicy i żwirownie. Okazjonalnie Solina.

Kup gumy wielkością dostosowane do występujących tam ryb.Do tego dokup główki dopasowane wielkością haka do posiadanych przynęt a ciężarem do warunków na łowisku-głębokość,uciąg wody itp.A następnie to już tylko radosne łowienie i szukanie radosnych wrażeń.No i oczywiście dużo pokory nad naszymi rybnymi wodami.Wodom Cześć!

• Like 1

• 3 tygodnie później...

Sprzęt zamawiał będę przez internet -  w mojej okolicy nie ma większego sklepu niestety.

Kurt, a dokładnie to skąd Ty jesteś? Bo na Podkarpaciu ... to jednak kilka dobrze zaopatrzonych sklepów jest ....

Może nie wiesz o wszystkich :) A może w cenie przesyłki kupisz bilet -> i <- stronę.