kleniojazie Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Poszukuje info ,lub kogoś kto by się podjął serwisu i ewentualnego tuningu tytułowego ABU Revo STX IIgen . Ogólnie jestem z niego zadowolony .na pewno przydał by mu się serwis a przy okazji może jakieś poprawki ? ( o ile to ma sens?) ,łożyska ? ,jakie? gdzie ? coś co warto w nim poprawić ? wszelkie rady i sugestie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 witam Podpinam się do tematu ABU REVO STX 3 Generacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Czy da się powymieniać w STX II gen jakieś wnętrzności, aby dać mu druga młodość???Może dać wszystko full-mocne, jak w zillionie...?Kombinuję, ale cholernie dobrze mi leży, wolałbym w niego włożyć trochę kasy i żeby śmigał przez 3-5 lat niż szukać innego.A chciałbym zrobić z niego mini czołg, aby bez obaw móc założyć 120g na linkę.Jakieś podpowiedzi? edit:Po wielu wypowiedziach napaliłem się na Zilliona - ale cena poraża. Najtaniej 1500zł nowy.Używek pewnie nikt nie chce się pozbyć. /???/Tatula może nie wytrzymać 120g - co prawda rzadko będę takie klocki zakładać, ale chcę mieć taką możliwość i nie stresować się nad wodą - bo na rybach ma być spokój i komfort!Tatula HD podobno mocniejsza, ale cena nówki też już mocno przekracza tysiąc zł. Edytowane 9 Czerwca 2015 przez Drac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi