Bolo1290 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Witam przymierzam się do zakupu spinningu shimano stradic 277cm 20-50g koszt to jakieś 500zl .Mam takie pytanie czy używa ktoś takiego kija i czy jest może coś lepszego o takich parametrach i w takiej cenie. (kij ma być do w miare ciężkiego spinningu na rzece Bug ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Na znanym portalu aukcyjnym masz Shimano Biomaster S81MH 2,46 15-50 za 440 zł - oglądałem sporo Stradiców i Biomasterów i dzieli je w mojej ocenie przepaść pod względem wykonania a i wrażenie tysiąc razy lepsze na korzyść Biomka . To tylko moja wstępna ocena , nie łowiłem tymi wędkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekOlc Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Jako pracownik w CW mogę polecić Biomastera. Wędki lekkie, fajnie wykonane i dobrze uzbrojone w Fuji K Guide. W tym przedziale cenowym zerknąłbym także na Powermesha i Finezze, bo ma dobry blank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 jak ci sie nie spieszy to zaczekaj bo roznych markowych kijkow pojawia na sprzedaz nie bede ci podpowiadal marek kijaszkow alejak raz sprobujesz takowym lowic ciezko sie odzwyczaic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi