Skocz do zawartości

Nasze zestawy boleniowe

zander69

Rekomendowane odpowiedzi

Tak właściwie czemu służy ten temat ?

Bo druga strona wpisów i coś z tego wynika, czemuś to służy poza pochwaleniem się ?

Dyskusji, wymiany doświadczeń, czegokolwiek nie widzę póki co.

A może temat będzie pomocny osobie która akurat szuka zestawu boleniowego.Zamiast zakładać kolejny temat otworzy ten wątek i wybierze coś dla siebie.

• Like 3

A może temat będzie pomocny osobie która akurat szuka zestawu boleniowego.Zamiast zakładać kolejny temat otworzy ten wątek i wybierze coś dla siebie.

Wyjaśnij mi proszę jak ma to komuś pomóc w czymkolwiek :)

Jest nas 14 tysi i niech choć 10 tysi wpisze tu swój sprzęt to mógłbym się założyć że żaden z nas nie łowi na taki sam zestaw...i komplet kij plus kręciek się nie powieli.

Każdy z nas łowi inaczej na to na co go w danej chwili stać lub na to co lubi....

Pozdrawiam :)

Jest nas 14 tysi i niech choć 10 tysi wpisze tu swój sprzęt to mógłbym się założyć że żaden z nas nie łowi na taki sam zestaw...i komplet kij plus kręciek się nie powieli.

Każdy z nas łowi inaczej na to na co go w danej chwili stać lub na to co lubi....

Licznik użytkowników pokazał mi ok 730 stron z nickami/użytkownikami. Jak wpisać w kryteria wyszukiwania userów kryterium "ilośc postów poniżej 1 szt" pokazuje 420 stron nicków. To ja nie wiem skąd te 10 tysięcy wpisów by kolega wziął. Około 60% osób nie ośmieliło się nigdy napisać. Nie pomagasz im...

• Like 2

Zgadza się. A na górze strony, pod logo jb.pl masz ich listę. http://jerkbait.pl/members/

Jest jej 730 stron - na tyc 730 stronach jest te13978 sób. Masz opcję filtrowania tych osób - możesz wpisać np. liczbę postów poniżej jakiejś ilości np. poniżej 1szt. I jak tak zrobisz wyjdzie Ci 420 stron osób.

A ja się mogę założyć że kilka zestawów będzie takich samych.

Również pozdrawiam.

• Like 1

Widzę, że przeważa żyłka. Jak łowicie w tych samych miejscach plecionką, to macie dużo mniej brań? Ja u siebie różnicy nie zauważyłem, a lepiej prowadzi mi się przynęty Top Water na plecionce. 

Teraz męcze HMX-a 2,58 z ABU Revo Rocket i Varivasem HG 1,0 PE.

Major craft skyroad 902 ml ( 270 cm 10-30 g 8-14 lb 0.8-2.0 PE med fast)

W drodze

Graphiteleader argento nouvo 862l ( 260 cm 5-24 g 0.8-1.5 PE fast)

Do tego

Shimano exsence bb 4000 hgm z podwojna korba

Plecionka duel 1.5 PE + przypon z fluoro 0.3 okolo 2 metrow

zylka 0.25 - ostatnio machine gun cast sunline

A z casta to evergreen temujin crossfire the steed TXFC-66MR (6.6" 1/4-3/4 oz 16 lb ) + daiwa t3 1016 hl + szpula sv z varisem high grade PE 1

Edytowane przez meme174
  • Like 1

Grubo:

CTS Tournament Elite 2,90 10-40 + Daiwa Tournament 3000 + plecionka 0.14 - przynęty Thrill 9 cm, Fantom 9 cm, gumy RH pow 10 cm (pow. 15 gram), twistery 3" ze słusznym obciążeniem.

Średnio:

Blue Rapid 3,00 7-28 + TP 4000 HG '02 + plecionka 0.12 - przynęty Thrill 7 cm, Fantom 7 cm, gumy RH 8 - 10 cm (do 15 gram) Hand Made 7-8 cm.

Cienko:

Phenix M1 10lb (robi się) + Certate 2500 + plecionka 0.08 - 0.10 - przynęty Thrill 5 cm, gumy RH 8 cm (pon. 10 gram), Hand Made 5 cm

Edytowane przez darek3523