thibar Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 (edytowane) RX8 XST 1144FStradic 4000 FJStradic 4000 XGFKTP 4000 PGna nowy sezon: Daiwa 16 Certate 3012HG-soul Upgrate PE x8 #1.2 25 lb Edytowane 20 Lutego 2020 przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Avid 96mf2 Biomaster 4000fb DH ????Plecionka PE 1.0W sumie to taki mój uniwersał na każdą wodę i przygodę z brzegu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BECA Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Te savage parabellum to dobre rzutowe kije ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Mam parabellum z poprzedniej generacji bodajże ma długość 278 do 35g i jestem zadowolony z odległości rzutowych. Podejrzewam, że są lepsze kije ale ja jestem z niego bardzo zadowolony i narazie nie szukam niczego innego, ma przyjemne paraboliczne ugięcie i jest na tyle sztywny, że przy prowadzeniu woblera w nurcie szczytówka się nie ugina za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Lowie z brzegu. W zimie na dopywie duzej nizinnej rzeki, a od kwietnia,- w niej samej. W styczniu, lutym i lipcu ,- Lamiglas RR 9"10lb. W zimie mam te wedke sparowana z kanciakiem 2500 a w lecie z Execem C3000MW kwietniu, maju i na poczatku czerwca Phenix M-1+ 9"2' 12lb ze Stella 4000XGOd koncowki sierpnia do grudnia Phenix M-1+ 9"8' 17lb z TP XD 4000 PSDla poszukiwaczy sensacji,- tu gdzie lowie bolen nie ma okresu ani wymiaru ochronnego. Lowienie w marcu odpuszczam ze wzgledu na marne walory zmagan z boleniowymi "keltami". Edytowane 22 Lutego 2020 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Kijek gotowy do sezonu wraz z nową plecionką ( coś w stylu nanofila ale zdecydowanie bardziej miękka - nanofila to sztywny koci ogon. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gary Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Lżejsza wersja SG parabellum do 23 g rowniez w pełni spełnia moje oczekiwania przynęty od 4-20 g wrecz katapultuje i bawić się można nim zarówno z klenikami jak i sumkom do 1.3m daje radę,choć wtedy już trochę mocy brakuje...niby niczego nie szukam ale jak patrzę na te Wasze kijaszki to się muszę wzbraniać od chęci zainteresowania /kupna. P.s. Jozi piekny zestawik???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 U mnie na ten sezonSt croix PS76mlf2 Stradic 4000MHG FL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 U mnie na ten sezonSt croix PS76mlf2 Stradic 4000MHG FLNo to tak trochę na lekko te 10 lb. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 No to tak trochę na lekko te 10 lb. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalkado mojego arsenału w zupełności wystarczający zestaw ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoo Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 lamiglas SI do 17 g ,2,95 plus daiwa alphas R edition Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Na ten rok, przygotowany mam zestaw:- Savage Gear parabellum 5-18- Daiwa whisker ss 1600- plecionka??? (do maja wybiorę) Pozdrawiam Wojtek Edytowane 22 Lutego 2020 przez BraWo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BECA Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Widzę ze cenicie sobie serie parabellum. Może i ja ją przetestuję tylko w morskich warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 BraWo doskonały wybór tego modelu Daiwy waga duża ale do dalekich rzutów jedna z najlepszych konstrukcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) Bolenie łowię tylko z brzegu nad Wisłą i to przeważnie powierzchniowo w okresie wiosenno-letnim zatem głównym wyborem będzie Phenix SP922ML 12lb + Stella 14’ 3000 HGM + Duel Hardcore 8x PE 1.0 (testy nowej plecionki od maja). Na jesienne cięższe denne łowienie mam Phenixa BCX88MH 17lb + Stella 18’ 4000 FJ + Duel Hardcore 8x PE 1.2 (testy plecionki od maja). Szukam jeszcze blanku 9’0” 17lb za BCX’a pod bolenie, bo BCX to taka bardziej sandaczowa elektryczna kosa. Myślałem o Elitce ES90MHF2 od St. Croix’a tylko z dostępnością ciężko. Edytowane 23 Lutego 2020 przez maniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Elitka pewnie byłaby dobrym wyborem ale te ceny zabijają.Może coś z CD byś znalazł albo w lamiglasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) Elitka pewnie byłaby dobrym wyborem ale te ceny zabijają.Może coś z CD byś znalazł albo w lamiglasie.Tak patrząc na suche parametry i opinie użytkowników to ta Elitka zastąpiłaby mi trzy obecne kije pod moje całoroczne łowienie z brzegu na większe rzeczne drapieżniki, chodź z drugiej strony nie lubię stwierdzenia „uniwersalna”. Muszę poszukać kilku wariantów i przemyśleć jaką drogą chcę podążać. Edytowane 23 Lutego 2020 przez maniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Tak patrząc na suche parametry i opinie użytkowników to ta Elitka zastąpiłaby mi trzy obecne kije pod moje całoroczne łowienie z brzegu na większe rzeczne drapieżniki, chodź z drugiej strony nie lubię stwierdzenia „uniwersalna”. Muszę poszukać kilku wariantów i przemyśleć jaką drogą chcę podążać.Czasami w dobrej kasie można dostać Cd blue rapida lub xlsa, polecam???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Koledzy, mówicie m.in. o tym modelu CD Blue Rapid BLRBR2108M ? Właśnie moja prywatna galeria przypominała mi, że takowy patyk posiadałem uzbrojony od Daniela X-Rods z dobre 10lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Koledzy, mówicie m.in. o tym modelu CD Blue Rapid BLRBR2108M ? Właśnie moja prywatna galeria przypominała mi, że takowy patyk posiadałem uzbrojony od Daniela X-Rods z dobre 10lat temu Jak miałeś to dałeś ciała... Elitka przy BR to taki suchy patyk.. Miałem elitkę i BR, został BR. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Bo BR to kozak jakich mało 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 A ja polecę https://www.raven-fishing.pl/shimano-dialuna-s86l-s-wedka-morska/pl/product lub wersję, którą sam łowię, do 1 oz.Czułość, dynamika, trzymanie ryby, wrażenia z holu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumowy Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Link jest ni abla...[emoji22][emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Link jest ni abla...[emoji22][emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkBo wykupili. Był do Dialunki 2,60m/21g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Portfel skompletowany na ciasno, już raczej nic nie wcisnę.Teraz pozostaje tylko czekać na sezon. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi